Η ζωή της Ελισάβετ ήταν τελικά πιο fun από ότι πιστεύαμε - Οι prive οικογενειακές στιγμές της

Η ζωή της Ελισάβετ ήταν τελικά πιο fun από ότι πιστεύαμε - Οι prive οικογενειακές στιγμές της

Το documentary «The unseen Queen» , τα παιχνιδια του Φίλιππου και η ξέγνοιαστη βασίλισσα Ελισάβετ.  

Μία ανάσα πριν τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, ήταν καιρός να δούμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε και στιγμές στην ζωή της που δεν ήταν τυπικές και βαρετές λόγω του ρόλου της. Αλλά ανέμελες, ξέγνοιαστες, fun και ιδιαίτερες, δείχνοντας πως δεν υπήρξε και τόσο συντηρητική σε ότι αφορούσε την προσωπική της ζωή και την διασκέδασή της. Το ντοκιμαντέρ «The unseen Queen» μεταδόθηκε και προκάλεσε εντύπωση στους βρετανούς.

Η νεροτσουλήθρα του Φίλιππου και οι εκδρομές

Η Ελισάβετ με μία κάμερα στο χέρι καταγράφει στιγμές της νεότητας της, τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Φίλιππο όταν περνούσαν τα Σαββατοκύριακα στο κάστρο του Balmoral. Τα βίντεο δείχνουν τον βασιλικό σύζυγο, να παίζει πόλο, να κάνει βόλτες με μηχανάκι, να κάνει νεροτσουλήθρα σε μία ειδική κατασκευή, να κάνει ατελείωτες βόλτες στην εξοχή όπως και εκείνη. Πάντα με αρκετό κόσμο δίπλα τους και σε μίνι οικογενειακές γιορτές που δείχνουν πως η Ελισάβετ ήθελε πάντα να περνά καλά, με χορούς, τραγούδι, φαγητό και λίγο από το αγαπημένο της τζιν.

Τα home video την δείχνουν επίσης να παίζει μικρό κοριτσάκι αμέριμνη με την αδελφή της Μαργαρίτα, κάνοντας και σκανταλιές, παίζοντας ξυπόλυτες στο ποτάμι.

https://www.instagram.com/p/CeENrYmDoCO

Το υλικό αυτό έχει μία σπάνια ιστορική σημασία, γιατί εκτός από τα οικογενειακά πάρτυ και τα πλάνα από τον έγγαμο βιο της, έχει και backstage από τις επίσημες επισκέψεις της.

Με λίγα λόγια η βασίλισσα φαίνεται πως έζησε μία ωραία ζωή, ξέχωρα από το ρεκόρ των 70 χρόνων στην βασιλεία της. Ως άνθρωπος και ως νέα παρά τα καθηκοντά της δεν ένιωσε ποτέ δυστυχισμένη. Σίγουρα μία περίοδο της ζωής της, υπήρξε και μία πολύ ερωτευμένη γυναίκα. Ο τρόπος που κινηματογραφεί τον Φίλιππο, γίνεται με θαυμασμό. Ακόμη και οι στιγμές με τα παιδιά της ήταν ιδιαίτερες και με αρκετό χιούμορ από την πλευρά της. Μία ωραία ζωή πριν ξεσπάσουν τα πάσης φύσεως οικογενειακά σκάνδαλα.

Η προειδοποίηση της βασίλισσας σε όλη την οικογένεια για το δράμα με τη Meghan και τον Harry

Το documentary που προβλήθηκε από το BBC προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Βρετανία και υπάρχει η σκέψη της αναμετάδοσής του.

Photo credits instagram: @royal family @bbc studios