Η προειδοποίηση της βασίλισσας σε όλη την οικογένεια για το δράμα με τη Meghan και τον Harry

Πατούλια Κατερίνα
Η προειδοποίηση της βασίλισσας σε όλη την οικογένεια για το δράμα με τη Meghan και τον Harry
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Εν όψει του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η βασίλισσα Ελισάβετ φρόντισε να απευθύνει μια αυστηρή προειδοποίηση στη βασιλική οικογένεια.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς θα κορυφωθούν οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα εβδομήντα χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και η οικογένεια του πρίγκιπα Harry στη Βρετανία με τις πληροφορίες της Daily Mail να επιμένουν πως οι Sussexes θα μείνουν στο παλιό τους σπίτι, Frogmore Cottage, το οποίο έχουν παραχωρήσει στην ξαδέρφη του πρίγκιπα, την πριγκίπισσα Ευγενία.

Αυστηρή προειδοποίηση της Ελισάβετ εν όψει Ιωβηλαίου:

Η Ελισάβετ, θα κλείσει την ομιλία της στο Ιωβηλαίο με σημαντικά λόγια για το μέλλον της μοναρχίας, ένα μέλλον αβέβαιο ειδικά αν η 96χρονη μονάρχη φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με την royal ειδικό Angela Levin και όσα είπε στα GB News, η Ελισάβετ έχει προειδοποιήσει ήδη τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για τις κινήσεις τους στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Harry και τη Meghan. Οι Sussexes επιστρέφουν μαζί στο Λονδίνο επίσημα πια μετά από δύο χρόνια και η κοινή εμφάνιση με τον William και την Kate Middleton ειδικά, θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Μπορεί η Ελισάβετ να γλίτωσε τα σχόλια στο μπαλκόνι του Παλατιού αλλά η επικείμενη διάδραση των royals στη λειτουργία προς τιμήν της βασίλισσας, θα σχολιαστεί από τα διεθνή μέσα όσο τίποτα άλλο. Σε συνδυασμό με το ντεμπούτο της Lilibet Diana που θα έχει και τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο, οι πληροφορίες θέλουν τον William να ανησυχεί πως οι Sussexes θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η βασίλισσα δεν θέλει καυγάδες, δεν θέλει περίεργα βλέμματα, δεν θέλει η προσοχή να στραφεί κάπου αλλού.

Φόβοι για τους Sussexes

Η Levin τόνισε πάντως πως αυτό που φοβούνται στο Παλάτι είναι πώς θα χρησιμοποιήσουν οι Sussexes τις πληροφορίες που θα δουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Πιστεύω πως ο Harry με τη Meghan θα είναι αρκετά σφιγμένοι και όλοι θα ψάχνουν τα λάθη στις εμφανίσεις τους. Για παράδειγμα, αν ο William και η Kate δεν είναι θερμοί μαζί τους, θα είναι ένα σημάδι πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Η Meghan δεν ήθελε ποτέ το Λονδίνο και ο Harry ένιωθε παγιδευμένος στην οικογένειά του, η επιστροφή τους θα είναι δύσκολη. Το θέμα είναι γιατί επιστρέφουν. Μήπως με καλές προσθέσεις ή μήπως για να βοηθήσουν τα προγράμματά τους στο Netflix; Ό,τι κι αν ισχύει θα είναι δύσκολο το Παλάτι να τους εμπιστευτεί πλήρως»;

Η συνάντηση Lilibet – Ελισάβετ

Το πρόγραμμα της βασίλισσας θα είναι βαρύ και με βάση τα κινητικά της προβλήματα, όλοι θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν. Σίγουρα η Ελισάβετ θα ζητήσει να δει τη Lilibet ιδιωτικα και όχι να την γνωρίσει μπροστά στις κάμερες.