Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για τα καλά - Η εντυπωσιακή παρουσία της στη Formula 1

Ιωάννα Τζανή
Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για τα καλά - Η εντυπωσιακή παρουσία της στη Formula 1

Η πριγκίπισσα Charlene στο «Monaco Formula One Grand Prix».

Νέα δημόσια εμφάνιση για την πριγκίπισσα Charlene μετά την επιστροφή της στο Μονακό.

Μετά από έναν χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (αλλά με το όνομά της να πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα), η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό επιστρέφει θεαματικά, έχοντας αναρρώσει από την ασθένεια που την κράτησε μακριά από το πριγκιπάτο για το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου έτους.

Την Κυριακή (29/5), η 44χρονη παρακολούθησε τους παγκοσμίου φήμης αγώνες «Grand Prix» του Μονακό, με την ίδια να δείχνει υπέρλαμπρη φορώντας μια γαλάζια μακρυμάνικη ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Terrence Bray, η οποία ταίριαζε υπέροχα με το κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά της.

Πριγκίπισσα Charlene: Το νέο post μετά από καιρό και το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Η Charlene παρακολούθησε τη Formula 1 μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Ο γιος τους, μάλιστα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου, αφού συνόδευσε τον πατέρα του στον γύρο της νίκης.

Άλλα μέλη της οικογένειας που παρευρέθηκαν ήταν η ανιψιά του Αλβέρτου Charlotte Casiraghi, ο ανιψιός του Pierre Casiraghi με τη σύζυγό του Beatrice Borromeo και τα παιδιά τους, αλλά και ο ανιψιός του Andrea Casiraghi με τη σύζυγό του Tatiana Santo Domingo και τα παιδιά τους. Παρούσα ήταν και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου, η οποία είναι η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

https://www.instagram.com/p/CeN0BjoMnqj

Τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από την οικογένειά της

Το 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την πριγκίπισσα Charlene, αφού η ίδια αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, μένοντας μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας επιπλοκών μιας ΩΡΛ λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η πριγκίπισσα του Μονακό ανάρρωσε στη χώρα, επιστρέφοντας στην οικογένειά της τον περασμένο Νοέμβριο ενόψει της Εθνικής Ημέρας του Μονακό. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την άφιξή της, έφυγε ξανά προκειμένου να νοσηλευτεί σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία, αναφέροντας την εξάντληση ως αιτία για το ταξίδι της.

Δες στην παρακάτω photo gallery τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene στο «Grand Prix» του Μονακό.