Ο πρίγκιπας William είχε το πιο awkward ψεύτικο γέλιο στο αστείο που έκανε τον Κάρολο να ξεκαρδιστεί

Νατάσσα Σχοινά

Η Camilla, ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα στο Platinum Jubilee Pageant

AP

Μας θύμισε όλες τις φορές που αναγκαστήκαμε να γελάσουμε ψεύτικα για να μην κακοκαρδίσουμε τον συνομιλητή μας.

Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε συγκέντρωσαν το βλέμμα του κοινού και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και στα δρώμενα. Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε και το Platinum Jubilee Pageant την Κυριακή 5 Ιουνίου, ένα μεγάλο γεγονός που περιλάμβανε μέχρι και την παρέλαση καρναβαλιού μπροστά από το βασιλικό κουτί όπου κάθονταν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το νευρικό γέλιο του πρίγκιπα Καρόλου

Εκεί που όλα έβαιναν καλώς και μέσα στον προγραμματισμό τους και οι βασιλικοί παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με ηρεμία τα δρώμενα, συνέβη κάτι απρόοπτο. Ξαφνικά, τον πρίγκιπα Κάρολο τον έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει, σε σημείο που οι διπλανοί του άρχισαν να αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι τόσο αστείο.

Πρώτη η Camilla φάνηκε να γέρνει προς το μέρος του για να μάθει περισσότερα και αμέσως μετά και ο γιος του, πρίγκιπας William στράφηκε προς εκείνον για να μάθει τι είναι τέλος πάντων τόσο αστείο. Αν και ποτέ δε μάθαμε τι ακριβώς είδε ο Κάρολος, κάτι του φάνηκε αστείο μπροστά του, ενδεχομένως και κάτι στην παρέλαση, γιατί έκανε μία χειρονομία με το χέρι δείχνοντας και έπειτα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάσει, το θέμα είναι άλλο...

Όταν ο δούκας του Εδιμβούργου είπε στη σύζυγο και στον γιο του τον λόγο που άρχισε να γελάει, η μεν Camilla, ok, φάνηκε να γελάει πιο φυσικά, αλλά ο πρίγκιπας William είχε το πιο επικό fake laugh που θα μπορούσε. Μας θύμισε όλες εκείνες τις στιγμές που κάποιος μάς λέει ένα αστείο, το οποίο δε βρίσκουμε και τόσο αστείο, αλλά επειδή δε θέλουμε να τον κακοκαρδίσουμε, γελάμε ψεύτικα για να το προσπεράσουμε.

Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψή της στο Κάστρο του Cardiff

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης