Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψή της στο Κάστρο του Cardiff

Μαρία Ροδίτη
Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψή της στο Κάστρο του Cardiff

Ashley Crowden/PA via AP

Τα παιδιά των Cambridges έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στην Ουαλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο με την πριγκίπισσα Charlotte να τραβά τα βλέμματα από την άφιξή της κιόλας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου με το highlight να είναι η μεγάλη συναυλία στο Παλάτι του Buckingham στην οποία συμμετέχουν διασημότητες, όπως Diana Ross, Elton John, Andrea Bocelli, Alicia Keys, Craig David και Rod Stewart, Queen + Adam Lambert, George Ezra και Sam Ryder.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική συναυλία της τρίτης μέρας του Platinum Jubilee, καθώς θα γίνει ακόμη μία στο Κάστρο του Cardiff στην Ουαλία. Για τον σκοπό αυτό ταξίδεψαν μέχρι εκεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον George και τη Charlotte.

Ο πρίγκιπας Louis ήταν ο μεγάλος σταρ στο Trooping the Color - Οι επικές γκριμάτσες στη βασίλισσα

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το Cardiff Castle με την κόρη τους Charlotte αυτήν τη φορά να… κλέβει την παράσταση και να γίνεται viral.

Τα… νάζια της Charlotte στον μπαμπά της

Η 7χρονη Charlotte πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στην Ουαλία, ταξίδι που έκανε προς τιμήν του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η οικογένεια έφτασε στο Κάστρο του Cardiff για να συναντήσει τους ερμηνευτές και τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην ειδική συναυλία Platinum Jubilee Celebration, που πραγματοποιείται σήμερα στους χώρους του κάστρου.

Εκεί, ο William και η Kate ήταν οι πρώτοι που «τρύπωσαν» στις πρόβες και προσπάθησαν να διευθύνουν την ορχήστρα με το ειδικό μπαστούνι, που κρατούν οι μαέστροι. Και, όπως θα δεις στο βίντεο, το διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Όταν, όμως, ήρθε η σειρά της πριγκίπισσας Charlotte να πάρει το μπαστούνι, η μικρή έκανε νάζια στον μπαμπά William και το έπαιζε… δύσκολη. Τελικά, υπέκυψε και διηύθυνε και η ίδια την ορχήστρα, με γέλια και χαρές.

Οι θαυμαστές της νεαρής πριγκίπισσας περιέγραψαν το βίντεο ως «γλυκό», με κάποιους να λένε ότι τους έφτιαξε τη μέρα. «Μ’ άρεσε όταν η πριγκίπισσα Charlotte άρχισε να διευθύνει την ορχήστρα και αυτή και ο πρίγκιπας George γελούσαν. Όλη η οικογένεια είναι τόσο αξιολάτρευτη», έγραψε ένας fan στο Twitter.

Ένας άλλος είπε: «Πρέπει να το δώσω στον William. Μπήκε στο πνεύμα του μαέστρου! Η Charlotte ήταν τόσο γλυκιά και η Kate έκανε καλή δουλειά επίσης! Ο George είναι λίγο σε φάση… οι γονείς μου είναι τόσο ντροπιασμένοι χαχαχαχα… τυπικό παιδί».

Το καλύτερο σχόλιο, ωστόσο, έκανε ένας άλλος fan, ο οποίος παρατήρησε ότι ο μικρός πρίγκιπας Louis δεν βρισκόταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια: «Είναι υπέροχοι, αλλά βάζω στοίχημα ότι αν έφερναν τον Louis θα τα είχε σπάσει».

Ο Louis «σάρωσε» στο Trooping the color

Την πρώτη μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και συγκεκριμένα στο Trooping the color ένας ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση: ο πρίγκιπας Louis, ο οποίος σπάνια εμφανίζεται σε επίσημες εκδηλώσεις.

Ο μικρότερος γιος του William και της Kate εξέφραζε συνέχεια τον ενθουσιασμό του στη βασίλισσα Ελισάβετ με ό,τι έβλεπε και εκείνη του είχε πιάσει την κουβέντα, του έδειχνε και του εξηγούσε, ό,τι κινούσε το ενδιαφέρον του. Ακόμη και η Kate κάποια στιγμή χαμογέλασε με μία ερώτηση που έκανε ο μικρός στη βασίλισσα και προγιαγιά του.

APTOPIX Britain Platinum Jubilee

Alastair Grant/Pool Photo via AP

Associated Press

Όταν δε πέρασαν από πάνω τους τα αεροπλάνα που είχαν σχηματίσει τον αριθμό 70, όσα και τα χρόνια της μοναρχίας της, ο μικρός έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια του, λόγω του θορύβου, με τις γκριμάτσες του να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να προκαλούν και το γέλιο της Ελισάβετ.