Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε με την Camilla ό,τι δεν έκανε ποτέ με την Diana

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε με την Camilla ό,τι δεν έκανε ποτέ με την Diana

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla στο Canada House στο Λονδίνο

AP

Ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης απόλαυσαν το ταξίδι τους στον Καναδά όπως οποιοδήποτε ζευγάρι.

Οι φήμες για τις όχι και τόσο καλές σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana είχαν φτάσει σε όλο το κοινό. Η Camilla ήταν εξαρχής το τρίτο πρόσωπο του γάμου, όπως και η ίδια η Diana είχε δηλώσει στην περίφημη συνέντευξή της στο BBC, γι’ αυτό και βρέθηκε στον στόχο του κόσμου που ανέκαθεν λάτρευε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Η Diana και ο Κάρολος είχαν μία καθαρά διεκπεραιωτική σχέση, χωρίς την πραγματική ουσία των συζύγων, την ώρα που ότι είχε παράλληλη σχέση με την Camilla, κάτι που οδήγησε και στην κακή ψυχολογία της πρώτης. Τώρα, ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε δημόσια με τη δούκισσα της Κορνουάλης να δοκιμάζουν μπίρες και να τσουγκρίζουν τα ποτήρια κατά το τριήμερο ταξίδι τους στον Καναδά.

Είναι επίσημο! Η Καμίλα πήρε τη θέση της Meghan Markle

Το βασιλικό ζευγάρι απολαμβάνει το ταξίδι του

Το βασιλικό ζευγάρι ήταν σε φανερά πιο χαλαρή και «fun» διάθεση, απολαμβάνοντας την όλη διαδικασία και το ταξίδι. Μάλιστα, τοπικοί παραγωγοί και ιδιοκτήτες εστιατορίων πέρασαν από μπροστά τους για να τους δείξουν τα προϊόντα τους, ενώ ο Κάρολος και η Camilla γνώρισαν μέχρι και τον τοπικό σεφ, Jeremy Charles, ο οποίος και έδωσε στον πρίγκιπα το βιβλίο του «Wildness – An Ode to Newfoundland and Labrador».

https://www.instagram.com/p/Cdr0FGtoxQf

Ο Κάρολος, μόλις είδε το βιβλίο, έκανε χιούμορ με τον σεφ και ρώτησε «Υπάρχουν 100 τρόποι για να μαγειρέψεις έναν τάρανδο;», με τον Jeremy Charles να του εξηγεί πως το βιβλίο του έχει γραφτεί για να γιορτάσει το «άγριο φαγητό» της περιοχής.

Britain Royals

Συνολικά, δηλαδή, είδαμε ένα ζευγάρι που απολαμβάνει το ταξίδι του, που περνάει καλά ο ένας με τον άλλον και που φαίνεται ότι πραγματικά έχει μία πολύ ωραία σχέση, κάτι που δε συνέβη ποτέ με την πριγκίπισσα Diana, με την οποία ανέκαθεν ήταν πιο μαγκωμένος και ψυχρός.