Ο πρίγκιπας Louis είχε ένα απίθανο ξέσπασμα και η Kate αντέδρασε όπως κάθε υπομονετική μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Louis είχε ένα απίθανο ξέσπασμα και η Kate αντέδρασε όπως κάθε υπομονετική μαμά

Ένα τετράχρονο παιδί και μια μαμά γεμάτη υπομονή. Πώς η Kate έδωσε κουράγιο στις απανταχού μαμάδες!

Μετά τις επικές γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis στο Trooping the Colour μπροστά στη βασίλισσα, ο 4χρονος βενιαμίν του πρίγκιπα William και της Kate Middleton κατάφερε να κλέψει ξανά την παράσταση στην παρέλαση της Κυριακής και στην τελευταία ημέρα εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Louis, ο άτακτος

Ο 4χρονος πρίγκιπας, είχε ένα απίθανο τάντρουμ την ώρα της παρέλασης και χρειάστηκε η συνδρομή της απίστευτα υπομονετικής Kate Middleton, η αδερφή του Charlotte και ο παππούς Κάρολος για να ηρεμήσουν τον μικρό Louis, ο οποίος αφού έκανε κάθε είδους γκριμάτσα και χειρονομία σε κοινή θέα, έφτασε τελικά να πάρει αγκαλιά και να ζητήσει τη συγχώρεση της μαμάς του.

Όταν δεν γκρίνιαζε και δεν διαμαρτυρόταν, ο Louis έκανε βόλτες μπρος και πίσω, χόρευε και δεν σταματούσε να μιλά. Όποτε κι αν προσπάθησε η Kate να τον σταματήσει, ο μικρός της έκλεινε το στόμα, την κορόιδευε και έπρεπε να επέμβει μέχρι και ο θείος του, Mike Tindall, σύζυγος της Zara Tindall – κόρη της βασίλισσας Άννας και ξαδέρφη του William- που καθόταν πίσω του για να τον ηρεμίσει.

Το δύσκολο μέλλον των παιδιών που φοβάται η Kate

Σύμφωνα με τη Sun, αυτό που τρομάζει και προβληματίζει ιδιαίτερα την Kate είναι το πόσο λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα είναι εργαζόμενα στην φίρμα μελλοντικά.

Ο 8χρονος σήμερα George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος των ιδρυμάτων, οργανισμών και δραστηριοτήτων που τώρα μοιράζονται πολλά περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και η πίεση που θα νιώσουν προβληματίζει την Kate. Στις επόμενες δεκαετίες, τα παιδιά του William θα κρίνουν το μέλλον της Βρετανικής μοναρχίας, που έχει ιστορία 1200 ετών. Η Kate νιώθει πως τα παιδιά της θα πρέπει μόνα τους να αναλάβουν το κόστος αυτό, τη στιγμή που ο Harry και η Meghan με τα παιδιά τους, έχουν ήδη απομακρυνθεί και δεν θα προσφέρουν καμία βοήθεια στην φίρμα που ονομάζεται Στέμμα.

Britain Platinum Jubilee

Κate, μια μαμά όπως όλες μας

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα από τις κινήσεις της Kate στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, είναι πως τα παιδιά- πριγκιπόπουλα ή μη- είναι παιδιά και έχουν τις δύσκολες στιγμές τους, ακόμα κι όταν τα παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Κι είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε ένα tantrum αλά Κέιτ, με υπομονή, χαμόγελο και λες και ηρεμία.

Η Kate Middleton ανησυχεί ήδη για το δύσκολο μέλλον των τριών παιδιών της