Pippa Middleton: Η αδερφή της Kate την ακολουθεί πιστά και περιμένει το τρίτο της παιδί

Πατούλια Κατερίνα
Pippa Middleton: Η αδερφή της Kate την ακολουθεί πιστά και περιμένει το τρίτο της παιδί

Η Pippa είναι μητέρα δύο παιδιών και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της ένα ακόμα μωρό.

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το μεγάλο πάρτι προς τιμήν της βασίλισσας και τα 70 χρόνια μοναρχίας, φανέρωσε μια ακόμα εγκυμοσύνη που δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μανούλα ξανά η Pippa

Ανάμεσα στους royals που έδωσαν το παρών στη συναυλία του Ιωβηλαίου το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν και η Pippa Middleton, η μικρότερη αδερφή της Kate Middleton.

Η 38χρονη, πατώντας στα βήματα της αδερφής της η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, θα ακολουθήσει τα βήματά της και θα γίνει και η ίδια μαμά για τρίτη φορά.

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν γνωστή αλλά η φουσκωμένη κοιλιά της Pippa δεν άφησε περιθώριο για μαντεψιές με την Page Six να επιβεβαιώνει τα ευχάριστα νέα.

https://www.instagram.com/p/CeZpwoVsOCi

H Pippa και ο σύζυγός της James Matthews παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν αποκτήσει τον γιο τους Arthur, τριών ετών και την κόρη τους Grace, ενός έτους.

Κate και Pippa έχουν μόνο δύο χρόνια διαφορά ηλικίας και παραμένουν δεμένες ενώ η Pippa ήταν το επίκεντρο στον γάμο της αδερφής της το 2011 με τους γραμμωμένους γλουτούς της.

Britain Platinum Jubilee

Πηγή της Page Six ανέφερε πως James και Pippaαναμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.

Από την άλλη, ο μικρότερος αδερφός της Kate και της Pippa, James έχει παντρευτεί το 2021 και δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug

O James, που είναι παντρεμένος με την Alizee Thevenet είχε πει σε συνέντευξή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω πως είμαι ο James ξανά. Νιώθω όπως τότε που ήμουν 13 ενθουσιασμένος για τη ζωή. Νιώθω να είμαι ο εαυτός μου και δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα παραπάνω».