Lilibet Diana: Επιτέλους είδαμε τη διώροφη τούρτα γενεθλίων που της παρήγγειλαν ο Harry και η Meghan

Νατάσσα Σχοινά
Lilibet Diana: Επιτέλους είδαμε τη διώροφη τούρτα γενεθλίων που της παρήγγειλαν ο Harry και η Meghan

Η εντυπωσιακή τούρτα της δισέγγονης της βασίλισσας Ελισάβετ περιλαμβάνει μία συγκινητική συσχέτιση με τον γάμο των Sussexes.

Παρά τις εντάσεις μεταξύ των Sussexes και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ταξίδεψαν μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους για να τιμήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μαζί με τα 70 χρόνια της μονάρχη, όμως, η κόρη τους, Lilibet Diana είχε γενέθλια και έγινε ενός έτους.

Η τούρτα της Lilibet Diana

Ο 37χρονος δούκας και η 40χρονη δούκισσα του Sussex έκαναν ως πρώτο πάρτι για τη μικρή στη Βρετανία μία όμορφη συγκέντρωση με πικ νικ στο Frogmore Cottage, όπου με λίγους καλεσμένους η μικρή πέρασε όμορφα, την ώρα που ο Misan Harriman τη φωτογράφισε. Ο φωτογράφος που είχε φωτογραφήσει και τη Meghan όταν ήταν έγκυος, έπειτα δημοσίευσε τις λήψεις.

Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Όσο για τη γενέθλια τούρτα, αν και δεν την είχαμε δει μέχρι πρότινος, οι πληροφορίες μετέφεραν πως την επιμελήθηκε η Claire Ptak,η σεφ που είχε φτιάξει και τη γαμήλια τούρτα των Sussexes to 2018.

Πριν μερικές ώρες, ήρθε επιτέλους η στιγμή να δούμε την τούρτα της Lilibet, αφού η Ptak αποφάσισε να κάνει μία σειρά αναρτήσεων για να μας τη δείξει με κάθε λεπτομέρεια.

https://www.instagram.com/p/CeocPEqIkQN

«Το εσωτερικό είχε το cake με τα λεμόνια από το Amalfi και τον σαμπούκο που δημιούργησα για τον γάμο του δούκα και της δούκισσας το 2018, αλλά, αυτήν τη φορά, το κάλυψα με βουτυρόκρεμα φράουλα ειδικά για τη Lilibet», έγραψε η Ptak στο προφίλ της για να εξηγήσει από τι είναι φτιαγμένη η τούρτα.

https://www.instagram.com/p/CeocFFmoBsI

Εξωτερικά, η διώροφη τούρτα είχε σομόν χρώμα με μεγάλα λουλούδια και στην κορυφή υπήρχε γραμμένο το όνομα της μικρής «Lilibet».

https://www.instagram.com/p/CeocaHWosX6