Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Πατούλια Κατερίνα
Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Lilibet Diana

Η Lilibet Diana, που κουβαλά το όνομα της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ και της αδικοχαμένης γιαγιάς της Diana ποζάρει στο γρασίδι με τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί μαλλιά του μπαμπά της, με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια.

Κοκκινομάλλα όπως ο μπαμπάς της και ο αδερφός της είναι τελικά η Lilibet Diana, η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Η Sussexes ταξίδεψαν μέσα στο Σαββατοκύριακο μέχρι τη Βρετανία στη μεγάλη τους επιστροφή μετά από δύο χρόνια με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας κι ενώ ο 3χρονος Archie και η ενός έτους Lilibet ήταν μαζί τους, δεν είδαμε ποτέ τα παιδιά.

Το νέο πορτρέτο της κοκκινομάλλας Lilibet Diana

Η 40χρονη και ο 37χρονος πρίγκιπας έκαναν έτσι κι αλλιώς μόνο μια επίσημη εμφάνιση, στην λειτουργία στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και στις 4 Ιουνίου 2022, όταν η κόρη τους έγινε ενός έτους, απέφυγαν να δημοσιεύσουν κάποια ευχή ή φωτογραφία της.

Meghan και Harry, επέστρεψαν στην Καλιφόρνια κι αποφάσισαν μετά και το τέλος του Ιωβηλαίου, να μα δείξουν τη Lilibet. Τις φωτογραφίες της μικρής δημοσίευσε ο φωτογράφος Misan Harriman, φίλος της οικογένειας και διάσημος φωτογράφος, ο οποίος είχε φωτογραφήσει και τη Meghan έγκυος, στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη Lilibet.

Οι ευχές της Kate Middleton και του William για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

H μικρή απόλαυσε ένα δεύτερο πάρτι στην Καλιφόρνια στο σπίτι των Sussexes, μετά την πρώτη γιορτή στη Βρετανία όπου ο Harry φέρεται να σύστησε την κόρη του και στην βασίλισσα. Η τελευταία φορά που είδαμε την Lilibet ήταν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes όπου πόζαραν μαζί και με τον γιο τους Archie.

Διπλό πάρτι σε Βρετανία και Καλιφόρνια

Πάντως, το πάρτι στη Βρετανία έγινε με τη μορφή πικ νικ στο Frogmore Cottage και την τούρτα έφτιαξε η Claire Ptak που είχε επιμεληθεί και την γαμήλια τούρτα των Sussexes το 2018.

Ευχές για τα γενέθλια της Lilibet έστειλαν δημόσια τόσο ο πρίγκιπας William όσο και η Kate Middleton, παρά το γεγονός πως την ημέρα των γενεθλίων της μικρής έλειπαν για ταξίδι στην Ουαλία.