Η βασίλισσα Ελισάβετ υιοθέτησε νέο κούρεμα μετά το Ιωβηλαίο και είναι αξιολάτρευτο

Η βασίλισσα Ελισάβετ υιοθέτησε νέο κούρεμα μετά το Ιωβηλαίο και είναι αξιολάτρευτο

Οι νέες φωτογραφίες της 96χρονης που ενθουσίασαν τους fans. 

Μπορεί να έχει φτάσει τα 96 της χρόνια, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ διανύει το 71ο χρόνο της στον θρόνο με στιλ - κάτι το οποίο δεν χάνει ποτέ!

Η μονάρχης φαίνεται να έχει αλλάξει το χαρακτηριστικό της στιλ μετά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, κάνοντας το ντεμπούτο της με ένα νέο ​​κούρεμα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Windsor Castle την Τετάρτη (22/6).

Η βασίλισσα «έθαψε» το σκάνδαλο με τη Meghan Markle κι όλοι αναρωτιούνται γιατί

Το νέο κούρεμα της βασίλισσας είναι αξιολάτρευτο

Στα νέα στιγμιότυπα, τα οποία δημοσίευσε και ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, τα άσπρα μαλλιά της 96χρονης βασίλισσας είναι αισθητά πιο κοντά.

«Λατρεύω το νέο χτένισμα της Βασίλισσας!!!», σχολίασε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η βασίλισσα φαίνεται υπέροχη! Το νέο της καλοκαιρινό χτένισμα είναι τέλειο».

https://www.instagram.com/p/CfG6CFzMXBs

Όταν η βασίλισσα έκανε τη βοηθό της... κομμώτρια

Στην ενημερωμένη έκδοση του βιβλίου της, «The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe», η βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kelly, έγραψε για τον ρόλο της κομμώτριας που κλήθηκε να αναλάβει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για χάρη της μονάρχη.

«Από τον Μάρτιο του 2020 έπλενα τα μαλλιά της βασίλισσας κάθε εβδομάδα, τα έστηνα και τα χτένιζα, ακόμη και τα κούρεψα όταν χρειάστηκε», έγραψε.

Και πρόσθεσε:

«Τις πρώτες δύο εβδομάδες έτρεμα. Της είχα φτιάξει μόνο μία ή δύο φορές τα μαλλιά πριν ενώ βρισκόμουν στο Royal Yacht Britannia. Η βασίλισσα ήταν τόσο ευγενική που με συμβούλεψε για τον πολύ συγκεκριμένο τρόπο να βάλω τα ρόλεϊ».

Καθώς περνούσε ο καιρός, η Kelly έζησε... επικές στιγμές ως «κομμώτρια» της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Μόλις απέκτησα αυτοπεποίθηση, είμαι σίγουρη ότι η βασίλισσα νόμιζε ότι ήμουν επαγγελματίας και άρχισε να μου φωνάζει: "Μην το κάνεις αυτό, κάνε το με αυτόν τον τρόπο". Σωστά, το έχεις, μην το αλλάξεις". Σκεφτόμουν: "Θεέ μου, χρειάζομαι ένα τζιν τόνικ". Έτσι, είπα στη βασίλισσα: "Πάω να πιω ένα δυνατό ποτό γιατί αυτό είναι πολύ αγχωτικό"», έγραψε.