Η βασίλισσα «έθαψε» το σκάνδαλο με τη Meghan Markle κι όλοι αναρωτιούνται γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα «έθαψε» το σκάνδαλο με τη Meghan Markle κι όλοι αναρωτιούνται γιατί
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η έρευνα που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και αφορούσε το εργασιακό μπούλινγκ της Meghan όπως το περιέγραψαν άτομα που συνεργάστηκαν μαζί της, «θάφτηκε»!

Θυμάσαι εκείνη την έρευνα που ξεκίνησε το Παλάτι του Buckingham για τις κατηγορίες του προσωπικού κοντά στη Meghan Markle περί bullying;

Ευρήματα μιας έρευνας που δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ε, η έρευνα αυτή που δόθηκε σε ανεξάρτητο γραφείο προς διερεύνηση των καταγγελιών, δύο χρόνια μετά έχε ουσιαστικά θαφτεί με εντολή της ίδιας της βασίλισσας.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες του προσωπικού, η 40χρονη σήμερα Markle, είχε αλλάξει τις διαδικασίες και τις τακτικές εργασίας του προσωπικού που συνεργαζόταν μαζί της όπως τουλάχιστον είχαν καταγγείλει συνεργάτες της στους Sunday Times του Λονδίνου.

Τα ευρήματα, της ευαίσθητης αυτής έρευνας δεν θα δοθούν ποτέ στη δημοσιότητα, σύμφωνα με πηγές του Παλατιού, τόσο για να προστατεύσουν τους υπάλληλους που έκαναν τις καταγγελίες, όσο και για να προστατευτεί η σχέση των Sussexes με το Παλάτι.

Τι ακριβώς συνέβη;

Η ανεξάρτητη έρευνα είχε ξεκινήσει με εντολή και ιδιωτική χρηματοδότηση της ίδιας της βασίλισσας από ανεξάρτητη νομική φίρμα και ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο επίσημα, όταν δύο ανώτατα μέλη του προσωπικού αποκάλυψαν πως άφησαν τη δουλειά τους, μετά από bulling στη συνεργασία με την Markle.

Ένα τρίτος υπάλληλος υποστήριξε πως ντροπιάστηκε κατ΄εξακολούθηση όσο εκείνη έμενε στο παλάτι του Kensington μετά τον πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαΐου 2018.

Πηγή της εφημερίδας υποστήριξε πως υπήρξαν ιστορίες που δύσκολα θα αποκαλυφθούν ενώ εκπρόσωπος της Markle αρνήθηκε εκ μέρους της όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως ο χαρακτήρας της δεν θα της επέτρεπε ποτέ μια τέτοια συμπεριφορά, ειδικά όταν η ίδια έχει πέσει θύμα bullying κατ’ εξακολούθηση.

Θα κάνει κάτι σωστό ο πρίγκιπας Harry;

Τα άτομα πίσω από τις κατηγορίες

Ο Jason Knauf είναι ο ένας από τους ανθρώπους που υπέστη εκφοβισμό εκ μέρους της τότε δούκισσας του Sussex, ο οποίος τώρα πια εργάζεται για λογαριασμό του William και της Kate, δήλωσε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του, στους οποίους η Meghan ασκούσε τεράστια πίεση, η οποία συνοδευόταν από προσβολές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Meghan να τον στοχοποιήσει και εντέλει να τον διώξει από το σπίτι μαζί με έναν ακόμη. Ο Harry, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του Knauf, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του ζήτησε να μην εγκαταλείψει τη θέση του.