Πρώτη φορά σε αγώνα τένις ο πρίγκιπας George - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον πατέρα του

Πρώτη φορά σε αγώνα τένις ο πρίγκιπας George - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον πατέρα του

Η αξιολάτρευτη στιγμή που ο πρίγκιπας George αγκαλιάζει τον πατέρα του, πρίγκιπα William, κατά τη διάρκεια του Wimbledon.

Το απόγευμα της Κυριακής (10/7), ο πρίγκιπας George παρακολούθησε για πρώτη φορά αγώνα τένις και συγκεκριμένα τον τελικό του Wimbledon. Μαζί του ήταν φυσικά οι γονείς του, Kate Middleton και πρίγκιπας William, ενώ ο μικρός φάνηκε να παρακολουθεί τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτό, όμως, που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από το ντεμπούτο του πρίγκιπα George σε αγώνα τένις ήταν η στιγμή που αγκάλιασε τον πατέρα του, πρίγκιπα William, την ώρα που κατέφθασε στο γήπεδο μαζί με τη μητέρα του, δούκισσα του Cambrige.

H Kate και ο William ζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος - Οι αγκαλιές και τα φιλιά σε αγώνα πόλο

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ακούγεται ο πρίγκιπας William να ρωτά τον George αν είναι καλά μετά το ταξίδι στο νότιο Λονδίνο, με τον 8χρονο γιο του να παραπονιέται ότι είχε πολλή ζέστη κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το γήπεδο τένις.

Εκτός από τον πρίγκιπα George, η Kate Middleton κατάφερε επίσης να κλέψει τις εντυπώσεις

Η Kate Middleton έκανε για ακόμη μια φορά μια super κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα πουά φόρεμα στα χρώματα του μπλε και του λευκού, το οποίο συνδύασε με λευκές sling-back γόβες.

Η 40χρονη δούκισσα φάνηκε να είναι πολύ χαρούμενη που τους συνόδευσε ο γιος τους στο Wimbledon και να απολαμβάνει τον αγώνα, με την ίδια να είναι συνεχώς χαμογελαστή και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της εξηγούσαν συχνά στον γιο τους όλα αυτά που έβλεπε στον αγώνα και ίσως του γεννούσαν απορίες.

Μετά το τέλος του αγώνα και επιστρέφοντας σπίτι, ο William και η Kate ανέβασαν στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τον αγώνα, τονίζοντας πόσο περήφανοι είναι για τους φιναλίστ και αναφέροντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Μια όμορφη μέρα για έναν υπέροχο αγώνα».

https://www.instagram.com/p/CfzOPHjF98S