H Kate και ο William ζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος - Οι αγκαλιές και τα φιλιά σε αγώνα πόλο

Κατερίνα Μπούσιου
H Kate και ο William ζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος - Οι αγκαλιές και τα φιλιά σε αγώνα πόλο

 (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Φιλιά δημοσίως για το πριγκιπικό ζευγάρι που έκανε μία εμφάνιση η οποία συζητήθηκε πολύ από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 

Την στιγμή που ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, δηλώνει παραίτηση και βάζει σε πολιτικές περιπέτειες την χώρα, το πριγκιπικό ζευγάρι, William και Kate, δείχνει να ζει τον έρωτά του δημοσίως, χωρίς να το ενδιαφέρουν τα σχόλια, μετά από 11 χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CfpFc24NhId

Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα φάνταζε ως κάτι φυσιολογικό να βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι που είναι παντρεμένο και έχει αποκτήσει 3 παιδιά, να εκδηλώνει δημόσια τα συναισθήματά μου. Επειδή όμως μιλάμε για μέλη βασιλικής οικογένειας, αυτό δεν είναι κάτι σύνηθες. Ειδικά για τους βρετανούς που είναι πιο συντηρητικοί σε τέτοια ζητήματα. Ωστόσο ο William και η Kate αδιαφόρησαν για όλα αυτά και γιόρτασαν με τον τρόπο τους την παγκόσμια μέρα φιλιού που ήταν χθές.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά την Κate και τον William και αυτό δεν είναι τυχαίο

The Duke of Cambridge Takes Part In The Royal Charity Polo Cup 2022

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Και οι δύο βρέθηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα Polo, στο Royal Charity Polo Cup του Berkshire, με τον William να αγωνίζεται και τελικά να βραβεύεται με το κύπελλο που απεικόνιζε ένα κράνος των Σαμουράι. Περίεργο μεν, αλλά έγινε λόγω και των Ιαπώνων χορηγών του αγώνα. Η Kate παρακολουθούσε τον αγώνα του αγαπημένου της πρίγκιπα από τις εξέδρες και όταν τελείωσε, πλησίασε κοντά του και άρχισαν τις αγκαλιές και τα φιλιά. Μην νομίζετε τίποτε παρατραβηγμένο, αλλά για τα δικά τους δεδομένα, πολύ πιο ιδιαίτερο από άλλες φορές.

The Duke of Cambridge Takes Part In The Royal Charity Polo Cup 2022

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Οι δυό τους φάνηκε, όπως άλλωστε φαίνεται και τα τελευταία 11 χρόνια που μετρά ο γάμος του, είναι δεμένοι και πραγματικά ερωτευμένοι ακόμη ο ένας με τον άλλον. Ίσως και για αυτό η δημοφιλία τους τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει τόσο πολύ. Είναι ένα ζευγάρι που οι πολίτες της χώρας το αγαπούν γιατί δεν το θεωρούν δήθεν. Και δεν περιβάλλεται από σκάνδαλα, όπως εκείνουν που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια όλη την οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Μία μέρα πριν το ζευγάρι είχε πάει σε αγώνα τέννις στο Wimbledon και οι κάμερες ξανά τους έπιασαν να γελάνε με κάποιο αστείο και να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Britain Wimbledon Tennis

(AP Photo/Alastair Grant)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved