Ο πρίγκιπας George γίνεται σήμερα 9 ετών και στη γενέθλια φωτογραφία είναι ίδιος ο William

Νατάσσα Σχοινά

Ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με τον μπαμπά του.

Γενέθλια σήμερα (22 Ιουλίου) για τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, πρίγκιπα George, και οι Cambridges φρόντισαν με το που άλλαξε η μέρα να κάνουν μία ανάρτηση στον λογαριασμό τους για να αρχίσουν οι εορτασμοί.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα George

Ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του Βρετανικού θρόνου γίνεται σήμερα 9 ετών και πόζαρε στον φακό με ένα τεράστιο χαμόγελο. Αυτό που επίσης είναι εμφανές στη λήψη είναι ότι ο George όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στον μπαμπά του, κάτι που παρατήρησε και το κοινό, γεμίζοντας με αντίστοιχα σχόλια την ανάρτηση.

H Kate και ο William ετοιμάζουν τα γενέθλια του George αλλά και το μεγάλο τους ταξίδι στην Αμερική

Η γέννηση του πρίγκιπα George

Ο πρίγκιπας George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 στη Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο Λονδίνο. 21 πυροβολισμοί ήχησαν για τη γέννησή του στη Bermuda και στη Νέα Ζηλανδία, ενώ οι καμπάνες του Αββαείου του Westminster και άλλων εκκλησιών ακούστηκαν για να τον γιορτάσουν.

H εκπαίδευση του διαδόχου άρχισε ήδη από την ηλικία των δυόμιση ετών, τον Ιανουάριο του 2016, με τους γονείς του να τον στέλνουν στον παιδικό σταθμό Westacre Montessori στο Norfolk. Τον Απρίλιο του 2014, πραγματοποίησε την πρώτη του βασιλική περιοδεία με τους γονείς του στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία, όπου φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και το κοινό μιλούσε για τον «9 μηνών μελλοντικό βασιλιά».

Ο πρίγκιπας George μεγάλωσε πια και κρίνει με τον τρόπο του όσα δεν του αρέσουν

Μόλις δύο εβδομάδες πριν, ο George συνόδευσε την Kate και τον William σε έναν αγώνα τένις μεταξύ του Novak Djokovic και του Nick Kyrgios και απέδειξε ότι, ακόμα και οι κορυφαίοι τενίστες να παίζουν, ο πρίγκιπας μπορεί να κλέψει το σόου με τις αντιδράσεις του. Αιτία – το γεγονός ότι ο Kyrgios ξεστόμισε την ακατάλληλη λέξη που αρχίζει από «f», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον George, ο οποίος πιάστηκε από τον φακό σε μία αστεία γκριμάτσα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης