H Kate και ο William ετοιμάζουν τα γενέθλια του George αλλά και το μεγάλο τους ταξίδι στην Αμερική

Κατερίνα Μπούσιου
H Kate και ο William ετοιμάζουν τα γενέθλια του George αλλά και το μεγάλο τους ταξίδι στην Αμερική

 (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

O δημοφιλής George γίνεται 9 χρονών αύριο Παρασκευή και στο παλάτι έχουν γιορτή. Οι γονείς του ετοιμάζουν το πάρτι του αλλά και το μεγάλο τους ταξίδι στην Αμερική. 

Ο πρωτότοκος του William και της Kate και δημοφιλής από τη πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, πρίγκιπας George, έχει τα γενέθλιά του και η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για γιορτή. Κάνει όμως και τις ετοιμασίες για ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ. Λέτε να συναντήσουν και τον Harry με την Meghan;

New Zealand Britain Royals

(AP Photo/Marty Melville, Pool)

Ο αξιολάτρευτος George

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, έχει χαρίσει από την πρώτη στιγμή της γέννησής του τα καλύτερα στιγμιότυπα στους φωτογράφους που ακολουθούν την βασιλική οικογένεια σε κάθε της βήμα. Ακόμη και πρόσφατα στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, είχε την τιμητική του, αλλά πια φαίνεται πιο σοβαρός από τα δύο αδέλφια του, κυρίως από τον σκανταλιάρη μικρότερο Louis. Ο George αγαπά πολύ τον αθλητισμό και συνοδεύει συχνά τους γονείς του σε επίσημους αγώνες ποδοσφαίρου αλλά και τένις, γιατί και πρόσφατα τον είδαμε στις κερκίδες του Wimbledon και μετά στα αποδυτήρια με τον Djokovics να του δίνει το κύπελλο.

George, Charlotte & Louis δεν κάνουν μόνο γαλλικά και πιάνο – Οι δραστηριότητες που έχουν διαλέξει

Το πάρτυ με τους φίλους του και τους φίλους των γονιών του θα γίνει στην θερινή κατοικία του Norfolk με την μαμά Kate όπως πάντα να το οργανώνει με τον καλύτερο τρόπο και με την ανάλογη τούρτα.

Το πριγκιπικό ζεύγος ωστόσο, όπως γράφουν και τα βρετανικά media, μετά το καλοκαίρι, θα επικεντρωθεί στο μεγάλο ταξίδι το οποίο θα κάνουν τον χειμώνα στις ΗΠΑ, το τρίτο μετά το γάμο τους. Αυτή την φορά θα επισκεφτούν την Βοστώνη, για τα βραβεία Earth shot για το περιβάλλον τα οποία ίδρυσε ο ίδιος ο William. Εκείνος όπως και ο πατέρας του Κάρολος δίνουν μεγάλη σημασία στις παγκόσμιες κοινές ενέργειες για την διάσωση του περιβάλλοντος. Η απορία των περισσοτέρων ωστόσο είναι αν αυτή η επίσημη επίσκεψη, φέρει και μία δεύτερη, ιδιωτική, προς τον αδελφό του Harry και την Meghan στην Καλιφόρνια. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι δυνατόν να συμβεί και όχι μόνο λόγω της απόστασης από τη μία πολιτεία στην άλλη. Οι σχέσεις τους είναι ακόμη τυπικές και όχι τόσο θερμές που θα δικαιολογούσαν μία τέτοια επαφή. Εκτός αν προσκληθεί ο Harry στην εκδήλωση. Όχι εντελώς απίθανο σενάριο.