Τα 3 παιδιά της Kate και του William κάνουν το ντεμπούτο τους με άμαξα στο Trooping the Colour

Ιωάννα Τζανή
Τα 3 παιδιά της Kate και του William κάνουν το ντεμπούτο τους με άμαξα στο Trooping the Colour

Πρίγκιπας George, πρίγκιπας Louis και πριγκίπισσα Charlotte στον δρόμο για το Trooping the Colour, στο Λονδίνο.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έκαναν το ντεμπούτο τους με την άμαξα την Πέμπτη (2/6) στο Trooping the Colour, τον ετήσιο δημόσιο εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis κατέφθασαν με την πρώτη άμαξα στην πομπή, έχοντας δίπλα τους τη μαμά τους Kate και την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Η Kate Middleton με λευκό σύνολο στην τελετή του Trooping the Color ήταν η πραγματική «βασίλισσα»

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Kate Middleton και των παιδιών της

Η Kate Middleton επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που είχε ξαναφορέσει στο παρελθόν από τον Alexander McQueen, τον σχεδιαστή του νυφικού της, και ένα λευκό με μπλε καπέλο Philip Treacy, ενώ τα τρία της παιδιά ήταν όλα ντυμένα σε αποχρώσεις του μπλε.

Ο 8χρονος George φόρεσε ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα, η 7χρονη Charlotte ένα μπλε φόρεμα με διάφανα μανίκια και ο 4χρονος Louis έμοιαζε αξιολάτρευτος φορώντας ένα λευκό με μπλε σύνολο εμπνευσμένο από τους ναυτικούς που φορούσε ο μπαμπάς του William στο Trooping the Colour όταν ήταν μικρό αγόρι.

Καθώς η άμαξα προχωρούσε προς το εμπορικό κέντρο, ο George, η Charlotte και ο Louis χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τους χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στον δρόμο για να τους θαυμάσουν.

Όταν ο William και ο Harry έκαναν το ντεμπούτο τους με άμαξα στο Trooping the Colour

Ο πρίγκιπας William έκανε το ντεμπούτο του με την άμαξα το 1987, λίγες εβδομάδες πριν από τα 5α του γενέθλια. Κατέφθασε μαζί με τη μαμά του, πριγκίπισσα Diana, και τη προγιαγιά του, Βασιλομήτωρ Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν επίσης 4 ετών όταν έκανε την πρώτη του βόλτα με την άμαξα στον εορτασμό του Trooping the Colour, μαζί με τον αδερφό, τη μαμά και την προγιαγιά του.

Ενώ είναι η πρώτη φορά που ο George, η Charlotte και ο Louis συμμετέχουν στην πομπή με τις άμαξες, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ήδη εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Buckingham για το Royal flypast της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες από τον εορτασμό του Trooping the Colour.