Τα παιδιά του William και της Kate έγιναν το επίκεντρο σχολίων στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Ιωάννα Τζανή
Τα παιδιά του William και της Kate έγιναν το επίκεντρο σχολίων στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George έκαναν μια απρόσμενη εμφάνιση στο μνημόσυνο του προπάππου τους, Φίλιππου.

Το μνημόσυνο του αείμνηστου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Φίλιππου, ξεκίνησε και δεκάδες γαλαζοαίματοι έδωσαν το παρών, συμπεριλαμβανομένης της 95χρονης μονάρχη, της οποίας η εμφάνιση ήταν αμφιλεγόμενη.

Και παρά το γεγονός ότι πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήνη του πρίγκιπα Φίλιππου, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ο 8χρονος George και η 6χρονη Charlotte, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση-έκπληξη που πραγματοποίησαν στην εκκλησία. Ο 3 ετών Louis έμεινε στο σπίτι, καθώς είναι κατανοητό πως είναι πολύ μικρός για να παρακολουθήσει τη λειτουργία.

Η βασίλισσα στο μνημόσυνο του Φίλιππου: Περπάτησε με το μπαστούνι της με τον Andrew δίπλα της

Η εντυπωσιακής εμφάνιση των Cambridges στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έκαναν μία μη αναμενόμενη εμφάνιση, αφού κατέφθασαν στην τελετή χέρι-χέρι με τα παιδιά τους, τα οποία έχουν μεγαλώσει και έχουν ομορφύνει ακόμη περισσότερο!


https://www.instagram.com/p/Cbr2G_9O-wL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ονόματα του George και της Charlotte δε βρίσκονταν στη λίστα των βασιλικών καλεσμένων (ή τουλάχιστον δεν ανακοινώθηκαν ποτέ) και η εμφάνισή τους στο Αβαείο του Westminster ήταν απρόσμενη, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Ο 8χρονος ήταν ντυμένος με κοστούμι, ενώ η 6χρονη φορούσε ένα μπλε παλτό και μαύρο καλσόν. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν να φτάνουν στο Αβαείο με τους γονείς τους, με τον George να κρατά το χέρι του μπαμπά του, William, και τη Charlotte να κάνει το ίδιο με τη μαμά της, Kate.

Η 40χρονη Kate Middleton ήταν όπως πάντα κομψή και υπέροχη, επιλέγοντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα μεγάλο καπέλο.

Την οικογένεια υποδέχθηκε ο αιδεσιμότατος Dr David Hoyle, κοσμήτορας του Westminster, ο οποίος τελούσε τη λειτουργία της Τρίτης 29 Μαρτίου.



Τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη που έδωσαν το παρών

Η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν η τελευταία από τη βασιλική οικογένεια που κατέφθασε στην εκκλησία, μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Andrew.

Άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα με τον Sir Tim Laurence και ο κόμης και η κόμισσα του Wessex μαζί με τα έφηβα παιδιά τους, Lady Louise Windsor και James, Viscount Severn.



Ο πρίγκιπας Andrew, ο οποίος αποχώρησε από τη βασιλική ζωή το 2019, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ενώ το παρών έδωσαν και οι κόρες του, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, με τους αντίστοιχους συζύγους τους, Edoardo Mapelli Mozzi και Jack Brooksbank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Ο απαράβατος βασιλικός κανόνας που… «έσπασαν» στην Τζαμάικα

Ο πρίγκιπας Κάρολος στη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ - Πού μπορεί να τον δούμε να την αντικαθιστά