Η Charlotte είναι η πιο ακομπλεξάριστη πριγκίπισσα και οι γκριμάτσες της έγιναν viral

Πατούλια Κατερίνα
Η Charlotte είναι η πιο ακομπλεξάριστη πριγκίπισσα και οι γκριμάτσες της έγιναν viral

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι το mood μας αυτό το καλοκαίρι! Ξεκάθαρα.

Στις 2 Μαΐου 2015, ήρθε στον κόσμο, το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, η 7χρονη σήμερα πριγκίπισσα Charlotte. Με ξεχωριστή ομορφιά που θυμίζει σε πολλούς την προγιαγιά της Ελισάβετ, η πεισματάρα Ταυρίνα πριγκίπισσα ξέρει πώς να κερδίζει τα βλέμματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας, στους οποίους η 7χρονη συνόδευσε τον μπαμπά της και τη μαμά της.

Charlotte η πεισματάρα

Members Of The British Royal Family Attend The Commonwealth Games

Η Charlotte σε αυτή την εμφάνιση στο Birmingham ξεχώρισε και για έναν ακόμα λόγο, για τις viral πια γκριμάτσες της, γκριμάτσες που θα χτυπήσουν κόκκινο στην ψυχούλα σου αν είσαι στο γραφείο αυτή τη στιγμή.

Ο Tim Lawler του Sports Aid ανέφερε πάντως πως ο William και η Kate προσπαθούσαν να μιλούν διαρκώς με την κόρη τους, να την βάζουν στο κλίμα των αγώνων και στο πώς προφανώς πρέπει να στέκεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, πώς θα κάνει δηλαδή τη δουλειά της όταν θα μεγαλώσει.

Κι όταν έπρεπε να πει ποιο αγώνισμα λατρεύει, η 7χρονη απάντησε πως λατρεύει την ενόργανη αλλά αγαπά και το κολύμπι.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, οι γκριμάτσες είναι κάτι που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά των Cambridges.

Meτά τις επικές γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis στο Trooping the Colour μπροστά στη βασίλισσα, ο 4χρονος βενιαμίν του πρίγκιπα William και της Kate Middleton κατάφερε να κλέψει ξανά την παράσταση στην τελευταία ημέρα εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Ο 4χρονος πρίγκιπας, είχε ένα απίθανο τάντρουμ την ώρα της παρέλασης και χρειάστηκε η συνδρομή της απίστευτα υπομονετικής Kate Middleton, η αδερφή του Charlotte και ο παππούς Κάρολος για να ηρεμήσουν τον μικρό Louis, ο οποίος αφού έκανε κάθε είδους γκριμάτσα και χειρονομία σε κοινή θέα, έφτασε τελικά να πάρει αγκαλιά και να ζητήσει τη συγχώρεση της μαμάς του.

Ο πρίγκιπας Louis είχε ένα απίθανο ξέσπασμα και η Kate αντέδρασε όπως κάθε υπομονετική μαμά

Aυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η Kate είναι μια πολύ πολύ υπομονετική μαμά.

Οι δραστηριότητες που κάνουν οι George, Charlotte & Louis

Ο Louis λατρεύει τα ζώα! Του αρέσει πολύ όταν βρίσκεται στο κτήμα της οικογένειας στο Norfolk να ταΐζει τα ζώα της φάρμας και να έρχεται σε επαφή με τα αρνάκια, αλλά και να… μεταφέρει ζωοτροφές. Αυτό, βέβαια, μόνο στην εξοχή. Γιατί όταν βρίσκεται στο Λονδίνο ο Louis κάνει άλλα πράγματα. Ποια είναι η αγαπημένη του δραστηριότητα; Το ποδήλατο!

Η πριγκίπισσα Charlotte κάνει πιάνο μιας και της αρέσει πολύ η μουσική. Ας μην ξεχνάμε ότι και κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η μοναχοκόρη του William και της Kate δοκίμασε τις δυνάμεις της στη διεύθυνση ορχήστρας κατά την εμφάνισή της στο Κάστρο του Cardiff στην Ουαλία. Ο πρίγκιπας George, από την άλλη, κάνει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας μετά το σχολείο.Όχι μόνο, όμως! Και τα δύο αδέλφια φαίνεται πως – εκτός από τη μουσική- έχουν μια λατρεία και στον χορό. Ο George έχει δοκιμαστεί σε διάφορους χορούς στο σχολείο του, αλλά κάνει και ποδόσφαιρο, ενώ όλοι λένε πως η Charlotte έχει το ταλέντο της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Diana, στον χορό.