Η Meghan Markle αποκάλυψε τη στιγμή που δεν ήθελε πια να δουλεύει για το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle αποκάλυψε τη στιγμή που δεν ήθελε πια να δουλεύει για το Παλάτι
FILE - In this Sept. 25, 2019 file photo Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex, holding their son Archie, meet with Anglican Archbishop Emeritus, Desmond Tutu, in Cape Town, South Africa. As South Africa’s anti-apartheid icon Archbishop Desmond Tutu turns 90, recent racist graffiti on a portrait of the Nobel winner highlights the continuing relevance of his work for equality. Often hailed as the conscience of South Africa, Tutu was a key campaigner against South Africa’s previous brutal system of oppression against the Black majority. (Henk Kruger/Pool via AP, File)

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή στον γιο της, ήταν αρκετό για να κάνει την Markle να πάρει τη μεγάλη απόφαση της παραίτησης.

Λαλίστατη είναι το τελευταίο διάστημα η Meghan Markle, η οποία και αναμένεται να επιστρέψει στη Βρετανία σε μερικές εβδομάδες για σημαντικές εμφανίσεις σε συνέδρια και φιλανθρωπικά events.

H πιο δύσκολη στιγμή της Meghan ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Το διάστημα αυτό, η Markle έκανε ένα ακόμα ξεκίνημα με τη δημοσίευση του πολυαναμενόμενου podcast της στο Spotify όπου και αποκάλυψε τη στιγμή εκείνη που αμφισβήτησε για τα καλά τον ρόλο της ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στο podcast με τίτλο Αρχέτυπα, η Markle μίλησε για το ταξίδι στην Αφρική με τον γιο της Archie να είναι μόλις λίγων μηνών στο δωμάτιο του οποίου ξέσπασε φωτιά και το παιδί γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Παρά το σοκ και τον πανικό, οι Sussexes έπρεπε με δάκρια στα μάτια να κάνουν λίγο αργότερα μια ακόμα επίσημη εμφάνιση.

Το περίεργο περιστατικό

Η Meghan περιέγραψε τη στιγμή που η ίδια με τον Harry έλειπαν σε επίσημη εμφάνιση και η νταντά με τον 4 μηνών τότε Archie κατέβηκαν μαζί στην κουζίνα για να φάει εκείνη ένα σνακ. Όση ώρα έλειψαν, η θερμάστρα στο δωμάτιο του Archie πήρε φωτιά και δεν υπήρχε πυρασφάλεια.

«Τελειώσαμε την εμφάνιση, μπήκαμε στο αμάξι και μας ενημέρωσαν πως υπήρξε φωτιά στο δωμάτιο του μωρού. Είπαμε πως θα γυρίσουμε και σαν μαμά σκέφτηκα μα τι συνέβη. Όλοι έκλαιγαν, όλοι ήταν έντρομοι, αλλά ξέρεις τι έπρεπε να κάνουμε; Να πάμε σε μια ακόμα επίσημη εμφάνιση. Και είπα στον εαυτό μου, πως όλο αυτό δεν βγάζει νόημα. Έπρεπε να αφήσουμε το μωρό μας, έπρεπε να τον αφήσουμε μετά από όλο αυτό για μια επίσημη εμφάνιση».

H Μέγκαν, είχε εκφράσει και στη συνέντευξη στην Oprah, την ένσταση που είχε η ίδια στην απόφαση να μην λάβει το παιδί που κυοφορούσε ούτε τίτλο ευγενείας αλλά το σημαντικότερο ασφάλεια!

«Υπήρξαν πολλές κουβέντες τους μήνες πριν γεννήσω. Μας είπαν πως δεν θα πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα και πως δεν θα έχει ασφάλεια. Και θα παραδεχτώ πως υπήρξαν συνομιλίες και φόβοι που εκφράστηκαν στον Harry για το πόσο σκούρο θα είναι το παιδί που θα αποκτήσουμε. Τέτοιες κουβέντες έγιναν και όταν ο Harry τους είχε μιλήσει για εμάς. Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας. Μας είπαν πως δεν θα έχει ούτε τίτλο ούτε και προστασία και υπήρξαν φόβοι για το χρώμα του».

Το Παλάτι ήθελε να λάβει ο Archie τον τίτλο του κόμη του Dumbarton αλλά το ζευγάρι επέλεξε ο γιος του να μην έχει κανένα τίτλο και να ακούει στο όνομα Archie Mountbatten-Windsor.