Η Meghan Markle ξέχασε τα πρωτόκολλα και κυκλοφορεί με πέδιλα και ολόσωμη φόρμα

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle ξέχασε τα πρωτόκολλα και κυκλοφορεί με πέδιλα και ολόσωμη φόρμα
Karwai Tang

Μετά τις δηλώσεις της για τη συμμετοχή στο Deal και την κριτική που δέχτηκε, η Meghan Markle σφυρίζει αδιάφορα και κυκλοφορεί με flat πέδιλα.

Δεν καταλαβαίνει από πρωτόκολλα, δεν καταλαβαίνει από κακή κριτική. Η Meghan Markle άκουσε τα σχολιανά της αυτή την εβδομάδα, μετά τις δηλώσεις για Deal, τη συνέντευξη στο Variety και την αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η νέα boho εμφάνιση

Η Meghan που τελευταία την είδαμε με σοβαρό λουκ στην κηδεία της βασίλισσας, συνεχίζει να είναι ντυμένη στα μαύρα αλλά πιο casual από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CkB3rNtMAeR

Η Markle έκανε μια βόλτα για ψώνια στο Montecito όπου ζει προς το παρόν, μιας και έχουν φουντώσει οι φήμες περί μετακόμισης σε νέα περιοχήστην Καλιφόρνια και το λουκ της Meghan δεν θύμιζε δούκισσα.

Η 41χρονη, εμφανίστηκε με flat σαγιοναράκια και strapless μαύρη ολόσωμη φόρμα αλλά και μεγάλο καπέλο σε μια boho εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CkB8q1WsW0e

Η Markle δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα που είδαμε και θαυμάσαμε στη φωτογράφηση για το περιοδικό Variety που ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Markle πάντως, έχει γίνει πιο εξωστρεφής από ποτέ και την εβδομάδα αυτή μίλησε και σε νέο podcast γυναικών στο Spotify, όπου έσπασε ένα ακόμα royal πρωτόκολλο, εκείνο του να ποζάρει βγάζοντας selfie φωτογραφίες.

To δράμα με το Deal

Η Meghan υπήρξε ένα από τα κορίτσια του Deal το 2006 και τώρα πια μιλάει και μετανιώνει για όσα έζησε την περίοδο εκείνη:

«Ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώθω, δηλαδή όχι έξυπνη. Παρεμπιπτόντως, περιτριγυριζόμουν από έξυπνες γυναίκες σε εκείνη τη σκηνή, αλλά αυτός δεν ήταν ο βασικός λόγος που ήμασταν εκεί», είπε και συνέχισε:

«Δε μου άρεσε που ήμουν αναγκασμένη να εστιάζω στην εξωτερική μου εμφάνιση και σε ελάχιστη ουσία αλλά έτσι το ένιωθα εκείνη την περίοδο. Υποβαλλόμουν σε αυτό το συγκεκριμένο αρχέτυπο: τη λέξη ‘bimbo’ (σ.σ. Μία λέξη που χρησιμοποιείται απευθυνόμενη σε μία ελκυστική αλλά όχι έξυπνη γυναίκα που οι γύρω της σεξουαλικοποιούν)».

Άδειασμα στη Markle:

Μία άλλη κοπέλα που έχει επίσης στο βιογραφικό της το Deal or No Deal, αφού και εκείνη άνοιγε βαλίτσες στη διάσημη εκπομπή, έρχεται τώρα να μιλήσει για τη δική της εμπειρία, η οποία φαίνεται πως δεν ενισχύει τα λεγόμενα της δούκισσας του Sussex.

Η Donna Feldman μίλησε στο Hollywood Life και εξήγησε ότι, για εκείνη, η εμπειρία στην εκπομπή ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που είχε η Meghan.

«Έχω διαβάσει τα σχόλια της Meghan σχετικά με το ότι της έχουν συμπεριφερθεί σαν ‘bimbo’ όσο δούλευε στο Deal or No Deal , αλλά πρέπει να διαφωνήσω με όσα λέγονται. Όσο βρισκόμουν στην εκπομπή, ούτε σε εμένα ούτε σε καμία άλλη με την οποία δούλευα έχουν ποτέ συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο, κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία κι εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου», είπε η Feldman.

Η ευχή της Meghan για την κόρη της

Με αφορμή το βίωμά της και πόσο άσχημα την έκανε να νιώθει, η Meghan εξέφρασε την επιθυμία της η κόρη της με τον πρίγκιπα Harry, Lilibet, να μη θελήσει να βιώσει κάτι αντίστοιχο.

«Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξήσει να είναι λίγο ανώτερη από αυτό. Ναι, θέλω η Lili μου να θέλει να μορφωθεί και να είναι έξυπνη και να είναι περήφανη για τον εαυτό της για αυτά τα πράγματα», είπε.

Η Meghan Markle ξεσπά ενάντια στην ταμπέλα της «bimbo» και εύχεται η Lili να μη βιώσει τα ίδια