Η Meghan Markle ξεσπά ενάντια στην ταμπέλα της «bimbo» και εύχεται η Lili να μη βιώσει τα ίδια

Η Meghan Markle ξεσπά ενάντια στην ταμπέλα της «bimbo» και εύχεται η Lili να μη βιώσει τα ίδια

Η Meghan Markle συμμετέχει στο AOL's BUILD Speaker Series για τον ρόλο της στη σειρά "Suits" το 2016

AP

Νέο επεισόδιο, νέες αποκαλύψεις για τη Meghan.

Άλλο ένα επεισόδιο του podcast της Meghan Markle «Archetypes» πραγματοποιήθηκε και, αυτήν τη φορά, η 41χρονη δούκισσα του Sussex συζήτησε με την Paris Hiton και αναφέρθηκε σε μία πολύ διαφορετική ιστορία από αυτήν που της είχε προσάψει το κοινό την εποχή του Deal or No Deal.

Όταν η Meghan Markle άνοιγε βαλίτσες στο Deal or No Deal

Η Meghan από το 2006 μέχρι το 2007 ήταν ένα από τα κορίτσια που άνοιγαν βαλίτσες στη διάσημη εκπομπή και εξήγησε πως της είχαν κολλήσει την ταμπέλα της «bimbo» χωρίς αυτό το αρχέτυπο να έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

«Ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώθω, δηλαδή όχι έξυπνη. Παρεμπιπτόντως, περιτριγυριζόμουν από έξυπνες γυναίκες σε εκείνη τη σκηνή, αλλά αυτός δεν ήταν ο βασικός λόγος που ήμασταν εκεί», είπε και συνέχισε:

«Δε μου άρεσε που ήμουν αναγκασμένη να εστιάζω στην εξωτερική μου εμφάνιση και σε ελάχιστη ουσία αλλά έτσι το ένιωθα εκείνη την περίοδο. Υποβαλλόμουν σε αυτό το συγκεκριμένο αρχέτυπο: τη λέξη ‘bimbo’ (σ.σ. Μία λέξη που χρησιμοποιείται απευθυνόμενη σε μία ελκυστική αλλά όχι έξυπνη γυναίκα που οι γύρω της σεξουαλικοποιούν)».

Νυχτερινή έξοδος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έναν μήνα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Η μόνη τους έγνοια ήταν να μοιάζει πιο αδύνατη

Όπως είπε, η παραγωγή είχε τέτοια εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών που άνοιγαν τις βαλίτσες στους παίκτες που υπήρχε γυναίκα που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να μάθει πώς προφέρεται το επίθετό της αλλά περνούσε από μπροστά της και της έλεγε να ρουφηχτεί για να δείχνει πιο αδύνατη.

«Δεν μπορούσε να προφέρει το επίθετό μου τότε και ήξερα σε ποιον μιλούσε γιατί έλεγε ‘Markle, ρουφήξου! Markle, ρουφήξου’», είπε η δούκισσα.

Η Meghan δε θέλει η κόρη της να περάσει τα ίδια

Με αφορμή το βίωμά της και πόσο άσχημα την έκανε να νιώθει, η Meghan εξέφρασε την επιθυμία της η κόρη της με τον πρίγκιπα Harry, Lilibet, να μη θελήσει να βιώσει κάτι αντίστοιχο.

«Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξήσει να είναι λίγο ανώτερη από αυτό. Ναι, θέλω η Lili μου να θέλει να μορφωθεί και να είναι έξυπνη και να είναι περήφανη για τον εαυτό της για αυτά τα πράγματα», είπε.

Η Meghan Markle παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry το 2018 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά: τον Archie που ήρθε στον κόσμο στις 6 Μαΐου του 2019, και τη Lilibet που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021.

Η οικογένεια έφυγε από την Αγγλία αφήνοντας πίσω το παλάτι και τις βασιλικές υποχρεώσεις το 2020 με το περίφημο Megxit και έκτοτε ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Santa Barbara.