Η μυστική έξοδος της Kate Middleton με τα παιδιά και η τρυφερή κίνηση του Louis που έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Η μυστική έξοδος της Kate Middleton με τα παιδιά και η τρυφερή κίνηση του Louis που έγινε viral
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας Louis κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις με μια και μόνο κίνηση προς την αδερφή του Charlotte.

Μια μυστική γιορτινή εξόρμηση με τα παιδιά τους έκαναν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton. O πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επισκέφτηκαν το γιορτινό χωριό Lapland όσο έμειναν στο Sandringham την περασμένη εβδομάδα και τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική εμπειρία σε ένα χωριό γεμάτο ξωτικά και ταράνδους.

Εξόρμηση στο χωριό των ξωτικών

Το χωριό των ξωτικών βρίσκεται στο Ascot και η βασιλική οικογένεια τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου, ενώ μαζί με την Kate βρέθηκε και η νταντά των παιδιών Maria Teresa Turrion Borrallo και τα πριγκιπόπουλα είχαν την ευκαιρία να μαγευτούν από τις δραστηριότητες του πάρκου και να φύγουν με παιχνίδια στα χέρια τους ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και πάλι ο μικρός Louis αλλά και ο πρίγκιπας William που εμφανίστηκε ντυμένος casual με τζιν παντελόνι.

Η Kate φροντίζει τα παιδιά της να ζουν σαν φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας τους και κάνει εξορμήσεις μαζί τους για γλυκά στο Halloween, διακοπές στη θάλασσα και τη φύση ενώ η πρόσφατη εμφάνιση των πριγκιπόπουλων στη λειτουργία μετά τα Χριστούγεννα ήταν μια ευκαιρία για να δούμε ξανά τον μικρότερο πρίγκιπα, Louis.

Louis, ο τρυφερό μικρός πρίγκιπας

Ο Louis κατάφερε με μια κίνησή του να γίνει ξανά viral στο Sandringham όταν έτρεξε να προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια στη μεγαλύτερη αδερφή του Charlotte. To κοινό που παρακολούθησε τον μικρό Louis να τρέχει προς την αδερφή του ξέσπασε σε χειροκροτήματα με την τρυφερή του κίνηση. Ο Louis ήταν άλλωστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον Ιούνιο όταν με τις γκριμάτσες και τα τερτίπια του μπροστά στις κάμερες.

5 λογαριασμοί στο Tik Tok που πρέπει να ακολουθήσεις αν είσαι royal fan

Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον William

Πάντως, την εποχή αυτή, δύσκολες στιγμές περνάει και ο πρίγκιπας William μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον αδερφό του Harry στο ντοκιμαντέρ του δεύτερου στο Netflix, ενώ αναμένεται και το βιβλίο του Harry με τίτλο, Spare, δηλαδή η ρεζέρβα που θα έχει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή των δύο αδερφών.

Η αστρολόγος Debbie Frank, ένας από τους ανθρώπους που εμπιστευόταν τυφλά η αδικοχαμένη Diana, μίλησε για τον William και τόνισε πως η ίδια προβλέπει ότι θα είναι η Kate εκείνη που θα στηρίξει σαν βράχος τον William το διάστημα αυτό.