5 λογαριασμοί στο Tik Tok που πρέπει να ακολουθήσεις αν είσαι royal fan

Πατούλια Κατερίνα
5 λογαριασμοί στο Tik Tok που πρέπει να ακολουθήσεις αν είσαι royal fan
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 15: Catherine, Princess of Wales, Prince George of Wales, Princess Charlotte of Wales and Prince William, Prince of Wales attend the 'Together at Christmas' Carol Service at Westminster Abbey on December 15, 2022 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage) Karwai Tang

Αν θες να ξέρεις όλα τα νέα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αυτοί οι λογαριασμοί στο Tik Tok θα γίνουν αγαπημένοι σου.

Ντοκιμαντέρ στο Netflix από τον Harry και την Meghan, έρχεται και η στέψη του βασιλιά Κάρολου, η Kate με τον William αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα κι εσύ θες να ξέρεις όλα τα νέα από το Παλάτι.


Για να καταλάβεις κάθε δράμα που συμβαίνει στο Παλάτι

Μπες στο Matt of fact, τον λογαριασμό της Amanda Matta, που παρότι ζει στην Pennsylvania ξέρει τα πάντα για τους royals Και τα εξηγεί με τον πιο αστείο τρόπο. Η ίδια έχει αρκετά royal ενθύμια και αναλύει καθημερινά κάθε τίτλο που αφορά στο Παλάτι.

Για όσους θέλουν να ξέρουν τα πάντα για την εκλιπούσα βασίλισσα και τον βασιλιά Κάρολο

Το theroyalfamilytiktok είναι ο λογαριασμίς που χρειάζεσαι, με κλιπς από ομιλίες, events και κάθε εμφάνιση της βασίλισσας, του βασιλιά και των υπόλοιπων πρωτοκλασάτων μελών του Παλατιού.

Αυτός ο λογαριασμός για τη βασίλισσα με την τούρτα

Το account αυτό έγινε δημοφιλές όταν η βασίλισσα έκοψε την τούρτα με ένα πολύ βαρύ μαχαίρι. Αν σου αρέσει να παίρνεις ιδέες ζαχαραπλαστικής, η Crystelle Pereira είναι ο λογαριασμός που θες να ακολουθήσεις.

Για να μάθεις καλούς τρόπους

Ο Grand Harrold υπήρξε μπάτλερ του Κάρολου και πλέον είναι royal σχολιαστής ο οποίος μας μαθαίνεις καλούς τρόπους και πρωτόκολλο από πρώτο χέρι.


Αν αγαπάς τα tbts

To royal παρελθόν ξεδιπλώνεται στο account Royalfamilysupporters και μας δείχνει βιντεάκια από τα νεανικά χρόνια της βασίλισσας, τον γάμο με τον Φίλιππο και τη στέψη.

Αν αγαπάς τη Meghan και τον Harry

To account Sussexsquad είναι ο λογαριασμός το Tik Tok που λατρεύει τη Meghan και τα βιντεάκια θα σε κάνουν να λατρέψεις και πάλι τους Sussexes.


Αν αγαπάς την Diana

Μπες στο liltellis και στο princessdianaclips και θα ενθουσιαστείς.

«Καταπέλτης» για τον Harry: Η Diana θα τρόμαζε με τη συμπεριφορά του προς τον αδερφό του»