Στην πρώτη εμφάνιση μετά το dress- gate, η Kate Middleton αντέδρασε όπως περίμενες

Πατούλια Κατερίνα

Ούτε ποστ για τα γενέθλιά της, ούτε χαρές και πανηγύρια. Η Kate έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά την έκδοση του Spare, μαυροφορεμένη, 

Καιρό είχαμε να δούμε και να ακούσουμε την Kate Middleton, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και δεν έγινε ούτε ένα post στον λογαριασμό που διατηρεί με τον William στο Instagram για τα γενέθλιά της.

Κι ενώ ο Harry συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις και να αναφέρεται διαρκώς στον αδερφό του και στην ίδια, η Middleton διατήρησε την ψυχραιμία και το χαμόγελό της στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το dress- gate σκάνδαλο με το φόρεμα για τα παρανυφάκια στον γάμο της Meghan Markle.

Πρώτη έξοδος για William και Kate

Η Μiddleton εμφανίστηκε ντυμένη στα μπλε, χάρισε το χαμόγελό της στο κοινό που συγκεντρώθηκε έξω από το Royal Liverpool University Hospital στο Liverpool όπου και συνόδεψε τον πρίγκιπα William.

O πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επισκέφτηκαν το Merseyside για να ευχαριστήσουν το προσωπικό στον τομέα σωματική και ψυχικής υγείας που στηρίζει τους ασθενείς ενώ ο φόρτος εργασίας είναι ακόμα μεγαλύτερος τους χειμερινούς μήνες.

Η εμφάνιση έρχεται δύο ημέρες μετά την επίσημη πρώτη του Spare, της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry.

H εμφάνιση αυτή έρχεται και δύο ημέρες μετά τα 41α γενέθλια της Kate, τα οποία ήταν γλυκόπικρα χωρίς μεγάλο πάρτι εξαιτίας του πένθους για τη βασίλισσα αλλά και του βιβλίου που έχει φέρει στο επίκεντρο τις σχέσεις ανάμεσα στον William και τον Harry αλλά και την κόντρα ανάμεσα στη Meghan και την Kate.

Όσον αφορά το λουκ της, η Kate ήταν αψεγάδιαστη με το tartan παλτό, και το μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρα γοβάκια.

H Κate έδειχνε ξεκούραστη, λαμπερή και χαλαρή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τις οποίες πέρασε οικογεναικά στο Sandringham με τον Κάρολο και την Καμίλα.

Τα πρώτα λόγια του William

Ο μελλοντικός βασιλιάς μίλησε και απάντησε τουλάχιστον έμμεσα στις κατηγορίες και τη λάσπη που του ρίχνει έναν μήνα τώρα ο αδερφός του.

Στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο που επισκέφτηκε ο William και η Kate, υπήρξαν και φωνές που ρωτούσαν τον πρίγκιπα αν έχει πληγωθεί από τις κατηγορίες του αδερφού του. Εκεί υπήρξε σιωπή εκ μέρους του 41χρονου, ο οποίος όμως απάντησε μια 81χρονη που του ζήτησε να μην σταματήσει το έργο που κάνει κι εκεί ο William απάντησε: «Θα συνεχίσω»!

Η ηλικιωμένη Sylvia Staniford, τόνισε αργότερα στη Sun πως θεωρεί ότι ο William κατάλαβε πως εκείνη αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον αδερφό του!

Τα γλυκόπικρα 41α γενέθλια της Kate Middleton

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης