Τα γλυκόπικρα 41α γενέθλια της Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Τα γλυκόπικρα 41α γενέθλια της Kate Middleton
Jack Hill/The Times

H Κate γιορτάζει φέτος τα 41α γενέθλιά της αλλά όλα δείχνουν πως η Middleton θα γιορτάσει υπό τη σκιά του σκανδάλου Spare.

Η Kate γιορτάζει! Τέτοια ώρα πέρσι, λίγο πριν τα 40α γενέθλια της Middleton, είχαμε ήδη πάρει στα χέρια μας τα συγκλονιστικά πορτρέτα της συζύγου του μελλοντικού βασιλιά.

Γενέθλια υπό τη σκιά του Spare

Τα φετινά γενέθλια της Kate δεν θα γίνουν σε κλίμα πανηγυρικό αλλά γλυκόπικρο κλίμα, κι ενώ οι royals θρηνούν ακόμα τον θάνατο της βασίλισσας. Κι όχι μόνο. Η Kate ετοιμάζεται να συμπληρώσει 41 χρόνια ζωής, τη στιγμή που όλοι περιμένουν την 10η Ιανουαρίου, ημέρα επίσημης κυκλοφορίας του Spare, της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry.
Ήδη αυτή τη στιγμή, έχουν διαρρεύσει δεκάδες κεφάλαια του βιβλίου, πολλά από τα οποία αναφέρονται στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Η βασιλική οικογένεια έχει αποφασίσει σύσσωμη πως δεν θα απαντήσει σε κανένα από τα σχόλια που γίνονται στο βιβλίο του Harry ενώ οι επιθέσεις σε Kate και William είναι άνευ προηγουμένου από τον Harry, ο οποίος υποτίθεται πως πάντα έβλεπε την Middleton σαν την αδερφή που ποτέ δεν απέκτησε.

Tο δώρο του William

Τυπικά η Kate θα γιόρταζε τα γενέθλιά της ιδιωτικά, στο Παλάτι του Kensington ενώ φέτος, είναι πιθανό τα γενέθλια να γίνουν αφορμή να συζητηθούν οι δύο συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Harry, οι οποίες και θα προβληθούν ανήμερα στα γενέθλια της Middleton, η μία στο ITV1 με τον Tom Bradby και η άλλη με τον Anderson Cooper για το CBS.

Κύκλοι από το Παλάτι αναφέρουν πως η οικογένεια έχει έτσι κι αλλιώς κρατήσει χαμηλό προφίλ στα social media από τα Χριστούγεννα και μετά με πλήρη σιγή ενώ γνωρίζουμε μόνο πως η Middleton με τον William και τα τρία παιδιά τους, εθεάθησαν στην Lapland, ένα χωριό ξωτικών ενώ γνωρίζουμε ακόμα πως ο William έχει κάνει ήδη το δώρο του στην Kate, μια Aston Martin DBX707 που τύφλα να έχει ο θρυλικός James Bond.

Εκτός εαυτού ο Harry και τώρα κατηγορεί και την Kate πώς τον οδήγησε σε ένα μεγάλο λάθος

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην Kate και τη Meghan

Ο Harry υποστηρίζει πως στην πρόβα για το φόρεμα παρανύμφου, η Kate είδε πως όλα τα φορέματα ήταν μεγάλα και θα έπρεπε να ραφτούν από την αρχή, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η Middleton είχε κανονίσει ήδη να αναλάβει τη δουλειά ο οίκος McQueen που είχε φτιάξει και το δικό της νυφικό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, η Middleton, που μόλις είχε γεννήσει τον Louis βρέθηκε στο ραντεβού για την επιδιόρθωση του φορέματος της Charlotte, ζήτησε και συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά και πάλι παραμένει άγνωστο αν υπήρξε εκ νέου καυγάς για το καλσόν της Charlotte, κάτι που θυμόμαστε στην πρώτη αναφορά για τον καυγά αυτό.

Spain Britain Prince Harry

(AP Photo)