Είχε δίκιο η Kate με τα φορέματα για τα παρανυφάκια ή μήπως έκλαιγε δίκαια η Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Είχε δίκιο η Kate με τα φορέματα για τα παρανυφάκια ή μήπως έκλαιγε δίκαια η Meghan Markle
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Princess Charlotte of Cambridge stands on the steps with her mother Catherine, Duchess of Cambridge after the wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images) 2018 Getty Images

Δεν ξέρω πόσα αντίτυπα θα πουλήσει η Ρεζέρβα, το βιβλίο του Harry, είναι σίγουρο πάντως πως αν ήμασταν στη θέση της Kate συγχωροχάρτι δεν θα του δίναμε ποτέ. 

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry κυκλοφόρησε επιτέλους, μία ημέρα μετά τα 41α γενέθλια της Kate Middleton.

Και δεν μας κάνει καμία εντύπωση πια, το γεγονός πως ο λογαριασμός της Kate και του William στα social media σιώπησε, μιας και φαντάζομαι ήδη τη Middleton έξαλλη με ένα κομμάτι τούρτα στο χέρι να διαβάζει το Spare. Ειδικά στο σημείο που ο πάλαι ποτέ προστατευόμενός της, ο αδερφός του άντρα της, δίνει στη δημοσιότητα τα γραπτά μηνύματα που η Middleton αντάλλαξε με τη συννυφάδα της Meghan, φαντάζομαι πως η Kate έριξε με ευχαρίστηση μια βρετανική κατσάδα στους Sussexes και σε ολάκερο το Montecito.

Έχουμε υπάρξει όλοι μπλεγμένοι σε οικογενειακές διαμάχες, έχουμε ανταλλάξει και μηνύματα αλλά το σκάνδαλο σε επίπεδο βασιλικής οικογένειας, δεν το περιμέναμε, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο επίπεδο.

Αχ αυτά τα παρανυφάκια.

Ο καυγάς με τα παρανυφάκια είναι όπως όλα δείχνουν ο αγαπημένος του Harry και της Meghan, σε βαθμό που έχουμε φτάσει με τις τόσες αναφορές τους σε αυτόν, να πιστεύουμε πως το Megxit έγινε για το φόρεμα παρανύμφου της πριγκίπισσας Charlotte.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Catherine, Duchess of Cambridge and Princess Charlotte leave St George's Chapel, Windsor Castle after the wedding of Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Andrew Matthews - WPA Pool/Getty Images)PA



Η Markle, πριν δύο χρόνια, στην περίφημη εκείνη συνέντευξη στην Ophah, τόνισε πως είναι λάθος ο κόσμος να συγκρίνει δύο γυναίκες και να τις βάζει να τσακώνονται:


Την ίδια ώρα βέβαια, η Markle έκανε πλήρη αναφορά σε εκείνο τον καυγά για τα φορέματα από τα παρανυφάκια τονίζοντας:


«Αυτό ήταν το σημείο που όλα άλλαξαν. Και δεν το λέω για να είμαι σκληρή γιατί όντως η εβδομάδα εκείνη πριν τον γάμο ήταν δύσκολη. Κι εκείνη ήταν εκνευρισμένη για κάτι, αλλά το κατάλαβε και απολογήθηκε και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Βρήκα τα δημοσιεύματα σοκαριστικά, ήταν η αρχή της εκτέλεσης του χαρακτήρα μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να διαρρεύσει η ιστορία ούτε και αντίστροφα, θα έκανα τα πάντα για να προφυλάξω και εκείνη», είπε τότε η Markle ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και τα ακόμα πιο σοκαριστικά ήρθαν από τον Harry όπου αποφάσισε στο βιβλίο του να δημοσιοποιήσει και τον διάλογο του 2018 ανάμεσα στη σύζυγο του και την νύφη του.

O διάλογος ανάμεσα σε Meghan και Κate

«Το φόρεμα της Charlotte ήταν πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ και πολύ φαρδύ, η Charlotte έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι», ήταν το μήνυμα της Kate στη Meghan σύμφωνα με τον Harry με τη Markle να απαντά:

«Σου είπα πως ο διορθωτής σας περιμένει από τις 8 το πρωί. Μπορείς να πας τη Charlotte να της το μεταποιήσει όπως έκαναν και οι άλλες μαμάδες», έγραψε η Meghan με την Kate να ζητά να ξαναφτιαχτούν τα φορέματα ενώ εξήγησε πως είχε μιλήσει με τη δική της σχεδιάστρια που συμφώνησε να κάνει τη δουλειά.

Η Meghan ρώτησε την Kate αν γνωρίζει το δράμα που περνούσε με τον πατέρα της Thomas με την Kate να λέει ότι τα ξέρει όλα και να ανταπαντά πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις μιας και ο γάμος ήταν σε τέσσερις ημέρες.

Ο Harry υποστήριξε πως η Kate είχε πρόβλημα και για ένα πάρτι για τα παιδιά που θα ήταν παρανυφάκια και το δράμα με τα φορέματα τέλειωσε με την Meghan να γράφει

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αν το φόρεμα δεν της πάει, πήγαινέ την στον Ajay που σας περιμένει όλη τη μέρα».

Καλά, έγραψε η Kate και ο Harry τόνισε πως βρήκε τη σύζυγό του στο πάτωμα να κλαίει με λυγμούς.

Τι ξέραμε άλλο για την ιστορία με τα παρανυφάκια.

Βρισκόμαστε λίγο πριν τον βασιλικό γάμο του Harry με την Markle, λίγο πριν την 19η Μαΐου του 2018. Η Kate ακολουθεί το πρωτόκολλο πιστά, η Meghan έχει έρθει με αέρα και θέλει να τα αλλάξει όλα. Η ζέστη είναι μπόλικη, η Markle είναι στα τηλέφωνα με τον πατέρα της που δεν θα φτάσει ποτέ για την συνοδέψει και μέσα σε όλα αυτά είναι η ώρα για την πρόβα γάμου.

Στην πρόβα γάμου συμμετέχουν και τα παρανυφάκια κι εκεί ξεσπά ο καβγάς.

Το πρωτόκολλο ορίζει να φορούν και οι παράνυφοι καλσόν, η Kate επιμένει να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο και η νύφη Meghan απαιτεί να μην φορέσει κανείς καλσόν. Άτομο από το Παλάτι αναφέρει πως η Middleton είπε χαρακτηριστικά πως τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.

«Στο Παλάτι θα ακούσεις πολλά να λέει το προσωπικό, για όλους, όχι όμως για την Kate. H Kate πάντα έχει πιστό προσωπικό, η Meghan δεν τα κατάφερε ούτε σε αυτό και τούτο κάτι λεει. Η Κate στον καβγά αυτό μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Louis και ήταν πολύ συναισθηματική, όλοι είπαν πως οι δύο αυτές γυναίκες δεν μοιάζουν σε τίποτα», έλεγαν τότε τα δημοσιεύματα.

Γνωμούλα:

Το να δημοσιοποιούνται ιδιωτικοί διάλογοι είναι ποταπό. Επί του ζητήματος, προφανώς η Kate δεν χρειαζόταν να «λυσσάξει» με το φόρεμα για τα παρανυφάκια. Αυτό τουλάχιστον σκέφτηκε η Meghan που τότε έχανε εξαιτίας του πατέρα της, τον τέλειο γάμο της.

Η Middleton όμως είχε ένα τρίχρονο νήπιο μπροστά της να κλαίει για ένα φόρεμα που δεν ήθελε να φορέσει. Αν σου έχει τύχει αυτό, σέβεσαι. Όπως σέβεσαι και μια μαμά τριών παιδών που τον ίδιο μήνα έχει μόλις γεννήσει και δεν έχει κλείσει ούτε 40 ημέρες λεχώνα, η οποία πρέπει να είναι μέσα στις ορμόνες της και κουλ και πριγκιπική και χαρούμενη. Αν η Kate μπορούσε, θα επέλεγε να μείνει σπίτι με το νεογέννητό της.

Η Markle είπε την αλήθεια για τη σχέση της με την Kate Middleton: Ο καυγάς και τα δάκρυα (video)

Η αποόκαλυψη της Meghan για την Kate στο ντοκιμαντέρ

Στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, το οποίο είδαμε πριν τις γιορτές, η Meghan περιέγραψε το πρώτο της διάστημα στο Λονδίνο, το οποίο συνέπεσε με την γνωριμία της με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, λίγο πριν την δημόσια ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Harry. Το άγχος της ήταν μεγάλο, γιατί έπρεπε να μάθει τους κανόνες συμπεριφοράς, μιας άλλης νοοτροπίας. Εκείνη ήταν συνηθισμένη στην άνεση και στο μπρίο που έχουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι είναι πιο θερμοί στις εκδηλώσεις των συναισθήμάτων τους.

Παρόλο που είχε ενημερωθεί για το βασιλικό πρωτόκολλο, πίστευε όπως είπε, ότι αυτό δεν ισχύει στις προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Είμαι άνθρωπος της αγκαλιάς, πάντα αγκαλιάζω τους ανθρώπους. Δεν είχα συνειδητοποιήσει όμως, ότι αυτό ενοχλεί τους βρετανούς» είπε η Meghan.

Και μιλώντας για την πρώτη συνάντηση με την Kate αποκάλυψε πως:

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα μετά από αυτό, πως η επισημότητα και η εξωτερική τυπικότητα, υπάρχει και στις ιδιωτικές συναντήσεις. Πίστευα ότι όταν κλείνουν οι πόρτες μπορείς να χαλαρώσεις. Αλλά η επισημότητα υπάρχει και εκείνες τις στιγμές. Και αυτό με εξέπληξε», όπως συμπλήρωσε, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να είναι απλά ο εαυτός της.

Η Meghan Markle ήθελε να γίνει κολλητή με την Kate Middleton

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις τη Emily Andrews, πρώην royal editor στη Mail, η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών οφείλεται στο γεγονός ότι η Meghan περίμενε ότι θα γίνουν κολλητές με την Kate.

«Ήταν δύο γυναίκες, και οι δύο outsiders, που παντρεύτηκαν ανθρώπους της βασιλικής οικογένειας και ζούσαν στο ίδιο κτίριο στο παλάτι του Kensington. Προφανώς θα ήταν κολλητές. Και αυτό ήταν που ένιωσε η Meghan. Εκμυστηρεύτηκε σε πολλούς φίλους της ότι ήλπιζε πως η Kate θα τη βοηθούσε να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή, αλλά τα ρήγματα άρχισαν να φαίνονται πολύ γρήγορα.

Αυτό, όμως, έγινε συνδυαστικά με κάτι άλλο.

Ο πρίγκιπας William δεν ήθελε να την αρραβωνιαστεί τόσο γρήγορα ο πρίγκιπας Harry

Οι Sussexes πιθανό να συνέδεσαν την όχι και τόσο θερμή αντιμετώπιση της Kate στη Meghan ως επακόλουθο μίας συζήτησης που είχε ο Harry με τον William πριν τον αρραβώνα τους.

«Ο William είπε στον Harry πριν αρραβωνιαστούν: ‘Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς. Έχετε όλον τον χρόνο στον κόσμο. Δεν την ξέρεις και τόσο καλά’ και πιστεύω ότι αυτό έθεσε τις βάσεις (του ρήγματος)», σχολίασε η Andrews.