Εκτός εαυτού ο Harry και τώρα κατηγορεί και την Kate πώς τον οδήγησε σε ένα μεγάλο λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Εκτός εαυτού ο Harry και τώρα κατηγορεί και την Kate πώς τον οδήγησε σε ένα μεγάλο λάθος

 (Jeremy Selwyn/Pool Photo via AP)

Evening Standard

Στην βιογραφία του «Spare» η οποία κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ο Harry εκτός όλων των άλλων κάνει και ολομέτωπη επίθεση στην μέχρι πρότινος αγαπημένη σύζυγο του αδελφού του, Kate. 

Ασυγκράτητος φαίνεται πως είναι ο Harry στην βιογραφία του «Spare» σύμφωνα με όσα ως πληροφορίες και αποσπάσματα έχουν κυκλοφορήσει στα διεθνή μέσα. Μετά την αποκάλυψη ότι ήρθε σε χειροδικία με τον αδελφό του William σε έναν καυγά τους όταν του ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Αγγλία, μία νέα αποκάλυψη που αφορά σε ένα μεγάλο του ατόπημα το 2005, φέρνει νέα κόντρα με την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρό του η Kate.

Η εμφάνιση με την στολή των Ναζί με προτροπή της Kate

Για δύο πράγματα που αφορούν στον Harry είχε στεναχωρεθεί αλλά και θυμώσει, η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ. Για το πρωτοσέλιδο που τον εμφάνιζε γυμνό βρετανική εφημερίδα από ξέφρενο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου στο Las Vegas και για την εμφάνισή του το 2005 σε αποκριάτικο πάρτι με την στολή των Ναζί. Η αποκάλυψη που είχε κάνει η εφημερίδα Sun, είχε εξοργίσει την Ελισάβετ και είχε τραυματίσει το ήθος της βασιλικής οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CnCQqsGtp6j

Η δημοτικότητα του Harry εκείνη την εποχή είχε πέσει αισθητά και είχε αποκτήσει την φήμη του κακομαθημένου και άμυαλου της οικογένειας. Μετά από 17 χρόνια αποφάσισε να μας εξηγήσει πως δεν έφταιγε εκείνος για την επιλογή.

Στο βιβλίο του σε ένα κεφάλαιο λέει χαρακτηριστικά πως είχε συμβουλευτεί τον αδελφό του William και την σύντροφό του Kate εκείνη την εποχή, για το τι κοστούμι θα έπρεπε να βάλει σε ένα αποκριάτικο πάρτι στο οποίο και οι 3 ήταν καλεσμένοι. Το θέμα του πάρτι ήταν «Ιθαγενής ή αποικιακός», αλλά το νόημα ήταν να φορέσουν κάτι που θα φάνταζε έως και γελοίο.

Και όπως γράφει: «Τηλεφώνησα στον William και στην Kate και τους ρώτησα τη γνώμη τους και πήγα από το σπίτι τους για να φορέσω τη στολή και να την δουν. Και οι δύο φώναξαν πως ήταν χειρότερη από την στολή του William, πολύ πιο γελοία, που αυτό ήταν το ζητούμενο σε αυτό το πάρτι». Για την ιστορία, ο αδελφός του είχε ντυθεί λιοντάρι.

Όλοι πάντως αναρωτιούνται τι νόημα έχει αυτή η αποκάλυψη. Μήπως απλά για να καλύψει την θεματολογία του βιβλίου του, σκαρφίζεται διάφορες μικρές ιστορίες που ξέρει πως θα αναπαραχθούν και θα διαφημίσουν την βιογραφία του;

Spare: Το Twitter τρολάρει τον πρίγκιπα Harry- Οι μπουνιές με τον William & το σπασμένο κολιέ

Όμως, έστω και με μία αφορμή που δεν έχει νόημα, βρίσκει την πρόφαση να επιτεθεί ξανά τόσο στον αδελφό του όσο και στην Kate. Την γυναίκα που τον υποστήριξε αλλά και του στάθηκε ως φίλη για πολλά χρόνια πριν παντρευτεί την Meghan. Η πρόθεσή του να καλύψει τα λάθη που έχει κάνει και να τα αποδόσει σε κακές συμβουλές τους, δείχνει ξανά την ανωριμότητά του.

Και οι βρετανοί δύσκολα θα του το συγχωρήσουν. Για να μην πούμε ότι με όσα λέει και κάνει το τελευταίο διάστημα, θα τον αγνοήσουν εντελώς.