Στο μεγάλο της comeback η πριγκίπισσα Charlene ξεπέρασε και την Kate και οι αριθμοί μιλούν

Πατούλια Κατερίνα
Στο μεγάλο της comeback η πριγκίπισσα Charlene ξεπέρασε και την Kate και οι αριθμοί μιλούν
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Πρώτη η Charlene σε μια λίστα με θετικό και αρνητικό πρόσημο.

Αν η περσινή ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για εκείνη, η φετινή υπήρξε η χρονιά του come back για την πριγκίπισσα Charlene η οποία ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν και εκπλήρωσε τα πριγκιπικά της καθήκοντα άρτια.

Charlene η σπάταλη

Κι επειδή οι λίστες δεν σταματούν, έχουμε τη λίστα του blog που παρακολουθεί τους royals, το UFO No More, που προσπάθησε να λύσει το μυστήριο με την royal εκείνη που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα μέσα στο 2022 για να ντυθεί.

Φαίνεται λοιπόν πως η Charlene ντεμπούταρε 105 νέα σύνολα τη χρονιά που πέρασε σπαταλώντας περίπου €739,541.52 με κάθε κομμάτι της να κοστίζει κατά μέσο όρο 11.377,56 δολάρια.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene στους εορτασμούς του Μονακό και το τρυφερό post

Και μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του 2021 να μην είδαμε τη Charlene που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική για την πνευματική της υγεία, το 2022 όμως μας αποζημίωσε και με το παραπάνω, κάνοντας συγκλονιστικές εμφανίσεις, όπως εκείνη με την πράσινη τουαλέτα Lanvin στο Monte Carlo TV Festival τον Ιούνιο!

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της

«Θα ήθελα πρώτα να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα από ό,τι τα τελευταία χρόνια», δήλωσε η Charlene στην τοπική εφημερίδα Monaco Matin.

«Νιώθω λιγότερο πόνο και πολύ περισσότερη ενέργεια. Συνεχίζω να αναρρώνω, να εξισορροπώ τον εαυτό μου. Θα πάρει ακόμα χρόνο, αλλά είμαι χαρούμενη. Η οικογένειά μου και αυτοί που αγαπώ είναι ο βράχος μου. Προσεγγίζω το μέλλον, βήμα προς βήμα, μια μέρα τη φορά», τόνισε η 44χρονη.

Μιλώντας για τους μελλοντικούς ρόλους των παιδιών της, η πριγκίπισσα τόνισε ότι τα παιδιά «γεννήθηκαν με ευθύνες και καθήκοντα», εξακολουθούν να μαθαίνουν τους βασιλικούς τους ρόλους.

«Με τον σύζυγό μου όταν πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση, τους εξηγούμε ποια είναι η φύση αυτού του γεγονότος, αυτής της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και με τον Πρίγκιπα, οι τέσσερις μας απολαμβάνουμε να τα κάνουμε αυτά μαζί», συνέχισε για τον οικογενειακό τους χρόνο μαζί. Είναι ακόμα νέοι, συνεχίζουν να παρατηρούν, να μαθαίνουν, πριν τους γίνει φυσικό».

«Αγαπούν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται μια τεράστια καλοσύνη μεταξύ τους. Είναι ένας μάλλον μοναδικός δεσμός πρέπει να πω, και βλέπω αυτή την ιδιαιτερότητα που μοιράζονται τα δίδυμα», πρόσθεσε η πριγκίπισσα Charlene.

Δεύτερη μια περίπου royal

https://www.instagram.com/p/CnCk81vs0iI

Δεύτερη στη λίστα ήταν η Maria Olympia που ενώ δεν είναι royal όπως οι υπόλοιπες της ίδιας λίστας, μιας και δεν έχουμε μοναρχία στην Ελλάδα, το blog υπολόγισε πως ξόδεψε 228,930.52 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/ClrPD29t0bq

Τρίτη στη λίστα μπήκε η Kate Middleton, με 204 νέα κομμάτια, και με συνολικό κόστος 217,310.46 δολάρια. Η Kate, κατάφερε πάντως να έχει την πιο οικολογική γκαρνταρόμπα, έχοντας ανακυκλώσει πολλά κομμάτια αγαπημένα της από προηγούμενα χρόνια.

Ανάμεσα τις υπόλοιπες royals ήταν η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας,η πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Stephanie του Λουξεμβούργου.