Η Μαρία Ολυμπία ετοιμάζεται για γάμο με τον αριστοκράτη Perry Pearson και όχι δεν είναι πρίγκιπας

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Ολυμπία ετοιμάζεται για γάμο με τον αριστοκράτη Perry Pearson και όχι δεν είναι πρίγκιπας

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και ο γόνος πολιτικής και αριστοκρατικής οικογένειας της Βρετανίας είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και η Μαρία Ολυμπία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ενός γάμου. 

Η Μαρία Ολυμπία ή Olympia of Greece είναι το πιο γνωστό από τα 5 παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και την γνωρίσαμε κυρίως λόγω της ενασχόλησής της με την μόδα. Τα σχέδιά της δεν είναι όμως απλά να διατηρήσει τον ρόλο του μοντέλου και της influencer αλλά και να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Ήδη κάνει σχέδια γάμου με τον αρραβωνιαστικό της Perry Pearson με βρετανική καταγωγή, αλλά όχι με ταυτότητα ενός απλού θνητού.

https://www.instagram.com/p/CSwSSXcsIy6

Οι φωτογραφίες των ερωτευμένων και ο γάμος μετά το πένθος

Αν και δεν είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου, η Μαρία Ολυμπία είχε γνωρίσει τον 28χρονο αρραβωνιαστικό της Perry Pearson τόσο στους γονείς της, όσο και στον παππού της τέως Κωνσταντίνο και την γιαγιά της Άννα Μαρία. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι, είχαν έρθει και για διακοπές στην Ελλάδα.

Την σχέση της και τον μεγάλο της έρωτα για εκείνον μας τον είχε η ίδια αποκαλύψει με κάποιες περιορισμένες μεν, αλλά χαρακτηριστικές αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram. Όπως για παράδειγμα τον περασμένο Οκτώβριο την ημέρα των γενεθλίων του.

https://www.instagram.com/p/CkNyUqksjgS

Η μούσα του οίκου Louis Vuitton και άλλων διάσημων οίκων μπορεί να δήλωνε ότι θέλει κάποια στιγμή να δημιουργήσει και το δικό της brand στην μόδα, όπως έκανε και η μητέρα της, αλλά προς το παρόν ζει δουλεύοντας ως μοντέλο, ανάμεσα στην Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Το μυστικό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με το serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

https://www.instagram.com/p/CkJCOHfMXBg

Στο Λονδίνο γνώρισε και τον 28χρονο γόνο αριστογρατικής οικογένειας, Peregrine (Perry) John Dickinson Pearson όπως είναι και το ακριβές του όνομα.

olympia_sintrofos3.jpg

Δεν είναι πρίγκιπας, δεν έχει σχέση με τους βρετανούς Royals όπως εκείνη που την έχει βαφτίσει ο βασιλιάς Κάρολος, αλλά θα αποκτήσει σε λίγο τίτλο ευγενή.

olympia_sintrofos2.jpg

Ο Pearson, ασχολείται με το real estate εκμεταλλευόμενος και την μεγάλη κτηματική περιουσία της οικογένειάς του, είναι εγγονός του συγγραφέα John Pearson και οι πρόγονοί του είχαν σχέση και με την πολιτική ως μέλη στη βουλή των Λόρδων.

https://www.instagram.com/p/CWWnNQ2sqKz

Και ο ίδιος άλλωστε θα αποκτήσει σε λίγο καιρό και τον τίτλο ως κόμης του Cowdray. Το ζευγάρι και λόγω του πένθους της οικογένειας θα πρέπει να αναβάλει τα σχέδια του γάμου του, ο οποίος πάντως θα γίνει σίγουρα στο Λονδίνο και στο κτήμα του γαμπρού, όπως έχουν γράψει και τα διεθνή μέσα.