Το μυστικό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με το serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με το serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η 26χρονη κόρη του Παύλου και της Marie-Chantal είναι beauty addict και δεν φεύγει από το σπίτι της αν δεν έχει ακολουθήσει κατά γράμμα τη ρουτίνα ομορφιάς της.

 

Μπορεί να γνωρίζεις τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ως fashion icon και ως ένα κορίτσι που έχει αφοσιωθεί στον κόσμο της μόδας, μιας και έχει σπουδάσει fashion marketing στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έχει συνεργαστεί με διάσημους Οίκους Μόδας ως μοντέλο, όμως η 26χρονη είναι addicted και με την ομορφιά.

Η κόρη του Παύλου και της Marie-Chantal παρακολουθεί τα πάντα στον κόσμο του beauty, ακολουθεί πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς της και από το 2021 έχει μπει και η ίδια δυναμικά σε αυτή τη βιομηχανία, καθώς συνεργάστηκε με την Organic Pharmacy για τη δημιουργία ενός serum που κοστίζει 45 λίρες και που έχει «οργανική, βιώσιμη, φυσική και υψηλή απόδοση». Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο The Zoe Report, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε μιλήσει για τη φροντίδα της επιδερμίδας της και για το πόσο maniac είναι με αυτό, αποκαλύπτοντας συγχρόνως το top μυστικό της για ενυδάτωση, αλλά και το καθημερινό makeup look της.

Τελικά οι royal κυρίες πρέπει να φορούν πέπλο, στέκα η καπέλο; Τι λέει το Πρωτόκολλο για τις κηδείες

Το μυστικό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με το serum

«Η ρουτίνα ομορφιάς μου είναι πολύ basic. Ποτέ δεν μου άρεσε να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα, πρωί και βράδυ… Με μπέρδευε αυτό. Πάντα είχα μια λιτή skincare routine. Νομίζω ότι επειδή η μητέρα μου, Marie-Chantal, ήταν πάντα τόσο απλή, απλά ακολούθησα ό,τι έκανε», έχει δηλώσει η 26χρονη Μαρία Ολυμπία στο The Zoe Report αποκαλύπτοντας συγχρόνως και το απόλυτο μυστικό ενυδάτωσης με το serum της. Ποιο είναι αυτό;

https://www.instagram.com/p/CWvsO4_sKc2

Η Μαρία Ολυμπία χρησιμοποιεί οπωσδήποτε πρωί και βράδυ το serum, αλλά… το έχει πάντα μαζί της και στην τσάντα της. Κι αυτό, γιατί όποτε νιώθει αφυδατωμένη όσο βρίσκεται στις δουλειές της, βάζει λίγο serum στα ζυγωματικά, αλλά και στα χείλη. «Το βάζω στα ζυγωματικά μου όλη την ώρα, γιατί ''γεμίζουν'' πραγματικά. Μπορείτε να το βάλετε και στα χείλη σας», έχει πει χαρακτηριστικά.

Ένα άλλο μυστικό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ είναι το μασάζ προσώπου. «Πλένω το πρόσωπό μου για 60 δευτερόλεπτα κάθε πρωί και βράδυ κάνοντας μασάζ με τα δάχτυλα για να ''ξυπνήσω''. Επίσης, όταν ξυπνάω με πρησμένο πρόσωπο – κυρίως αφού έχω φάει κινέζικο φαγητό λόγω του αλατιού-, χρησιμοποιώ πάγο για να ξεπρηστεί το πρόσωπό σου. Ακόμη, μου αρέσει να κάνω μασάζ με πίεση, να πιέζω διάφορα σημεία του προσώπου μου. Κι αυτό, γιατί γίνεται πραγματικά ανόρθωση», έχει αποκαλύψει η 26χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

maria_olympia.jpg

Το αγαπημένο μακιγιάζ της Μαρίας Ολυμπίας και τα μυστικά ομορφιάς που «κλέβει» από τη μαμά της

Στη συνέντευξή της στο The Zoe Report, η Μαρία Ολυμπία είχε αποκαλύψει και το αγαπημένο της μακιγιάζ- το οποίο είναι πανεύκολο και super fresh- αλλά και το #1 μυστικό που έχει «κλέψει» από τη μαμά της, Marie-Chantal. Τι makeup επιλέγει καθημερινά, λοιπόν, η 26χρονη; Concealer για να καλύψει τις ατέλειες, ίσως λίγο bronzer στα ζυγωματικά και μάσκαρα. That’s it!

maria_olympia_derma.jpg

Όσο για το μυστικό που έχει «κλέψει» από τη μαμά της, αυτό δεν είναι άλλο από το Witch Hazel, ένα συστατικό που προέρχεται από το άνθος αμαμελίδα. «Η μαμά μου πάντα μου αγόραζε witch hazel και μου έλεγε: ''Χρησιμοποίησέ το σαν toner- θα συρρικνώσει τους πόρους σου''. Γιατί όταν μετακομίσαμε στη Νέα Υόρκη το δέρμα μου ήταν στα χειρότερά του λόγω της ρύπανσης. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε hazel σαν βάση και στο δικό μου serum, αντί για νερό. Προσθέσαμε επίσης grapefruit, για περισσότερη λάμψη», έχει αποκαλύψει η Μαρία Ολυμπία.