Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που έχουν τα royal ζευγάρια

Πατούλια Κατερίνα
Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που έχουν τα royal ζευγάρια
WPA Rota

Τα royal ζευγάρια και η διαφορά ηλικίας που έχουν! Φτάνει μέχρι και τα 32 χρόνια. 

royal γάμοι συνηθίζουν να μένουν στην ιστορία για τα iconic νυφικά, τις χλιδάτες δεξιώσεις και τους τίτλους ευγενείας που αποκτούν τα ζευγάρια.

Κι όμως, αν ψάξεις να βρεις τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους τα πιο δημοφιλή royal ζευγάρι θα ξαφνιαστείς.

Τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας έχουν η Lady Kitty Spencer με τον σύζυγό της Michael μιας και τους χωρίζουν 32 ολόκληρα χρόνια.

Η Kitty είναι η μεγάλη κόρη του αδερφού της Diana και παντρεύτηκε τον Michael Lewis ενώ ο προηγούμενος δεσμός της, ο Niccolo Barattieri di San Pietro ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος.

https://www.instagram.com/p/CgZSYqODnLh

Κate & William - Meghan Harry

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι συνομήλικοι και οι δύο γεννημένοι το 1982, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να είναι πέντε μήνες μεγαλύτερη από τον σύζυγό της.

Η Meghan Markle είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Harry, εκείνη είναι δηλαδή 41 κι εκείνος 38!

Lady Kitty Spencer: H ανιψιά της Diana παντρεύτηκε και ήταν μία κούκλα

19 ολόκληρα χρόνια χωρίζουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και την αγαπημένη του Charlene, με την οποία παντρεύτηκαν το 2011.

Η πριγκίπισσα Ευγενία από την άλλη, είναι τέσσερα χρόνια μικρότερη από τον σύζυγό της Jack Brooksbank ενώ η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι πέντε χρόνια μικρότερη από τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi μιας και εκείνη γεννήθηκε το 1988 κι εκείνος 1983.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πέντε χρόνια νεότερη από τον πρίγκιπα Φίλιππο ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερος από την Diana.

Από την άλλη, η Καμίλα είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη σε σχέση με τον Κάρολο.