To δράμα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ελληνικό twitter που αγαπά Νταϊάνα

Πατούλια Κατερίνα
To δράμα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ελληνικό twitter που αγαπά Νταϊάνα
AFP or licensors

«Είστε και εσείς που ζηλεύετε την Καμίλα, είναι και η μάνα μου που φωνάζει από μέσα Ο,τι και να κάνεις, Νταϊάνα δε γίνεσαι», ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που έκαναν το όνομα της Νταϊάνα viral στο Twitter.

Στέψη ήταν και πάει. Μπορεί στη Μεγάλη Βρετανία να συνεχίζονται σήμερα οι εορτασμοί για τον νέο βασιλιά και τη νέα βασίλισσα, όμως τα απόνερα των επιλογών του Καρόλου για τη στέψη του συνεχίζονται.

Το μικρό δράμα στο μπαλκόνι του Buckingham

Βλέπεις, στη διάρκεια του χαιρετισμού στο μπαλκόνι του Παλατιού, φάνηκαν πολλά για το πώς θα βασιλέψει ο Κάρολος με την Καμίλα, μιας και βγήκαν οι δυο τους μόνο με τα παιδιά για να χαιρετίσουν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί υπό βροχή.

APTOPIX Britain Coronation

Κάπου εκεί δίπλα βγήκε και η οικογένεια της νέας βασίλισσας, ενώ από την άλλη πλευρά του μπαλκονιού, στριμωγμένοι σε μια γωνία ήταν η Kate με τον William και τα τρία τους παιδιά και ο Εδουάρδος, το τέταρτο παιδί της βασίλισσας με την οικογένειά του.

Ευτυχώς για εμάς, στο μπαλκόνι βρέθηκε και ο μικρός πρίγκιπας Louis, το τρίτο παιδί του Wiliam και της Kate, που χωρίς τα βάρη της διαδοχής και του να είναι η ρεζέρβα για τον θρόνο μεγαλώνει πιο χαλαρά από όλους και μας χαρίζει απίθανες γκριμάτσες.

Από την Marie Chantal μέχρι την Κaty Perry, όλα τα looks από τη Στέψη του Βασιλιά Κάρολου

Επιστροφή - express στις ΗΠΑ για τον Harry

Ο μικρός γιος του βασιλιά Καρόλου βρέθηκε στη Βρετανία για λιγότερες από 24 ώρες και εννοείται πως ήταν άφαντος από το μπαλκόνι του Παλατιού, όπως και ο πρίγκιπας Andrew, όπως και οι ξαδέρφες του Ευγενία και Βεατρίκη μιας και ο Κάρολος επιθυμεί μια πιο μαζεμένη μοναρχία στην οποία θα βλέπουμε μόνο τα εργαζόμενα μέλη της οικογένειας.

Τα τέταρτα γενέθλια του Archie

Από την Καλιφόρνια και τη Meghan Markle πάλι είχαμε σιγή ιχθύος, δεν είδαμε κάποιο πορτρέτο του Archie για τα γενέθλιά του και μόνο ο αγαπημένος φωτογράφος της Meghan έκανε ένα ποστ όλο νόημα για τα γενέθλια του Archie με μια φωτογραφία του Archie ως μωρό να ακουμπάει τη φωτογραφία της Diana.

https://www.instagram.com/p/Cr5VbtEg4qa

Ξεσπάθωσε το ελληνικό Twitter για την Καμίλα

Britain Coronation

«Είστε και σείς που ζηλεύετε την Καμίλα, είναι και η μάνα μου που φωνάζει από μέσα Ο,τι και να κάνεις, Νταϊάνα δε γίνεσαι», ήταν μόνο ένα από τα viral σχόλια στο Twitter, το οποίο κατάφερε στην Ελλάδα να κάνει πιο δημοφιλές tag τη λέξη Νταϊάνα!