Από την Marie Chantal μέχρι την Κaty Perry, όλα τα looks από τη Στέψη του Βασιλιά Κάρολου

Από την Marie Chantal μέχρι την Κaty Perry, όλα τα looks από τη Στέψη του Βασιλιά Κάρολου
Karwai Tang

Στην λαμπερή τελετή ενθρόνισης το «κόκκινο χαλί» που περπάτησαν οι «πρώτες κυρίες του πλανήτη» ήταν εξίσου λαμπερό με τις κομψές δημιουργίες που επέλεξαν για την ημέρα.

Ένας συνδυασμός royals, παγκόσμιων ηγετών και διασημοτήτων συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'.

Kάποιες από τις κυρίες που περπάτησαν στο «κόκκινο χαλί» της τελετής έκανα κομψές, διαχρονικές εμφανίσεις που σχεδίαζαν από καιρό ή πραγματοποίησαν με τη βοήθεια ενός στυλίστα. Άλλες ωστόσο παρουσιάστηκαν με φορέματα λιγότερο formal από την περίπτωση. Η Katy Perry, παραδείγματος χάριν, η τραγουδίστρια του «I Kissed A Girl», έφτασε στο Αβαείο με ένα ροζ φόρεμα στο χρώμα της τσιχλόφουσκας, με γιλέκο σε στυλ κορσέ και ένα μεγάλο ασορτί τσόκερ με μαργαριτάρι, Vivienne Westwood, αποτίοντας φόρο τιμής στην εκλιπούσα σχεδιάστρια που πέθανε πέρυσι.

Η Kate Middleton τίμησε τη Diana στη στέψη: Έλαμψε η κόρη της Charlotte και ο Louis έκανε γκριμάτσες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Jo Biden, έστειλε τη σύζυγό του για να εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στη στέψη και η Jill έφτασε με μια κομψή, μπλε midi φούστα και ασορτί σακάκι, με έναν φιόγκο στα μαλλιά. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude stilettos και ένα μικρό clutch bag.

Η ηθοποιός του «Saving Mr Banks», Emma Thompson εντυπωσίασε επίσης με την αντισυμβατική της επιλογή με ένα κόκκινο, μακρύ, floral παλτό πάνω από ένα μαύρο μίντι φόρεμα. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κάνοντας, μάλιστα, το σήμα της ειρήνης και αστειεύτηκε με τους φωτογράφους.

Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Coronation Day

Princess Charlotte, Prince Louis και Catherine, Princess of Wales

PA

Η Marie Chantal και η Άννα Μαρία Γλίξμπουργκ επέλεξαν και οι δύο Οίκους Μόδας με άρωμα Ελλάδας, aka Mary Katrantzou και Celia Kritharioti και κινήθηκαν σε διαχρονικά σοφιστικέ σύνολα στις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery όλα τα looks και διάλεξε το αγαπημένο σου. Το δικό μας είναι ξεκάθαρα το total white outfit της μικρής πριγκίπισσας Charlotte. Φυσικά Alexander McQueen, σαν της μαμάς της, και φυσικά super cute σαν και την ίδια.