Η ανατρεπτική κίνηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για τα 2α γενέθλια της κόρη τους

Η ανατρεπτική κίνηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για τα 2α γενέθλια της κόρη τους
Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, kiss during the opening ceremony of the Invictus Games venue in The Hague, Netherlands, Saturday, April 16, 2022. The week-long games for active servicemen and veterans who are ill, injured or wounded opens Saturday in this Dutch city that calls itself the global center of peace and justice. (AP Photo/Peter Dejong) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ένα από τα δώρα της Meghan και του πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια της κόρης τους Lilibet, είναι ένας ζωολογικός κήπος για κατοικίδια. 

Η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έγινε 2 χρονών. Περήφανοι οι δύο γονείς θέλησαν να της κάνουν το πιο όμορφο δώρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, η μικρή Lilibet. Μέσα από το profile τους, στο Instagram το όμορφο ζευγάρι έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους και πόσο ευτυχισμένοι για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Meghan Markle

Το look της Ράνιας Θρασκιά γέμισε με χρώμα τη Βουλή

Η Meghan και ο Harry θα γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης του σε έναν ζωολογικό κήπο για κατοικίδια

https://www.instagram.com/p/CtEsxHIPWcq

Ναι πολύ σωστά! Μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan να έχουν επιλέξει να κάνουν αρκετά δώρα στη μικρή τους κόρη για τα 2α γενέθλιά της, αλλά ένα από αυτά είναι να κάνουν το party της σε ζωολογικό κήπο. Αν και ακόμη μικρή, η Lilibet έχει δείξει την αγάπη της για τα ζώα, τα οποία φαίνεται να μη φοβάται καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CtDx4NttrwG

Έτσι, οι δύο γονείς σύμφωνα με τα μέσα του βρετανικού του Τύπου, αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα «petting zoo» για να κάνουν χαρούμενη, τη μικρή Lilibet. Φημολογείται επίσης, ότι ο παππούς της Lilibet, βασιλιάς Κάρολος Γ' θέλει να της κάνει ένα δώρο το οποίο θα θυμάται για πάντα...

meghan.JPG

Από την άλλη, η Meghan Markle όταν ανέλαβε το ρόλο ως Rachel Zane στη σειρά Suits, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της. Αγόρασε ένα ρολόι Cartier Tank Francaise ύψους ($6,225) το οποίο έχει χαραγμένο από πίσω ένα μήνυμα, για να θυμάται τα επιτεύγματά της. Αυτό το ρολόι θέλει να το κάνει δώρο όταν μεγαλώσει στη μικρή Lilibet, σύμφωνα με συνέντευξή της, το 2015 στο Βρετανικό Hello.

Στο γάμο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη όλοι πρόσεξαν το hot look και υπάρχει λόγος