Meghan και Harry ετοιμάζουν τα 2α γενέθλια της Lilibet: Η τούρτα και η σύμπτωση

Meghan και Harry ετοιμάζουν τα 2α γενέθλια της Lilibet: Η τούρτα και η σύμπτωση

Η σύμπτωση στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, Lilibet.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry προετοιμάζονται για μια χαρούμενη οικογενειακή περίσταση πριν από την επικείμενη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα γιορτάσουν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, Lilibet αυτή την εβδομάδα. Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά δημόσια νωρίτερα αυτό τον μήνα, καθώς ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, για να παραστούν στα Woman of Vision Awards 2023, όπου η μητέρα δύο παιδιών τιμήθηκε με ένα σημαντικό βραβείο.

1685539218661-804336001-Untitled.png

Έκτοτε, και αφού ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με παπαράτσι φωτογράφους, το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί και πιθανότατα περνάει οικογενειακά ποιοτικό χρόνο στην έπαυλή του στο Montecito.

Η Meghan Markle, ωστόσο, αναμφίβολα θα έχει προετοιμαστεί για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα - τα δεύτερα γενέθλια της πριγκίπισσας Lilibet.

Η δούκισσα του Sussex είναι γνωστή για την τέλεια προετοιμασία που κάνει σε κάθε γιορτή και στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για εκείνη και τον Harry, Harry & Meghan, την είδαμε συχνά να ετοιμάζει πάρτι ή να προετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών.

O πρίγκιπας William έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να θυμάται την Tina Turner με αγάπη

Τα γενέθλια είναι πολύ σημαντικά για τους Sussexes.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο πρίγκιπας Harry έδειξε πόσο σημαντικά είναι τα γενέθλια των παιδιών του, καθώς παρακολούθησε τη στέψη του πατέρα του και πέταξε από το Ηνωμένο Βασίλειο αμέσως μετά την τελετή για να προλάβει να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο του, τον πρίγκιπα Archie, στα τέταρτα γενέθλιά του, που συνέπεσαν με τη μεγάλη μέρα του Καρόλου.

Ενώ το ζευγάρι θα έχει αναμφίβολα ετοιμάσει μια ξεχωριστή ημέρα για τη μοναχοκόρη του, θα είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση από το πρώτο πάρτι γενεθλίων της, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα πρώτα γενέθλια

Το 2022, η τετραμελής οικογένεια ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παραστεί στους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της αείμνηστης βασίλισσας και οι Sussexes εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να διοργανώσουν στην κόρη τους ένα πικνίκ στην αυλή του σπιτιού τους, Frogmore Cottage.

Μόνο λίγοι και εκλεκτοί παρευρέθηκαν στην ιδιωτική αυτή εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και η καλή φίλη της Meghan και του Harry, Misan Harriman, η οποία τράβηξε τα πρώτα επίσημα πορτρέτα γενεθλίων της Lilibet εκείνη την ημέρα. Εκείνη τη στιγμή, δεν μοιράστηκαν πολλά από την οικογενειακή περίσταση, αλλά οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια καλή «ματιά» στην απίστευτα ξεχωριστή τούρτα γενεθλίων της Lilibet.

Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Λίγες ημέρες μετά το πάρτι της, η αρτοποιός Claire Ptak, η οποία έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα του Harry και της Meghan το 2018, αποκάλυψε ότι είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ροζ τούρτα για το μικρό παιδί.

«Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να φτιάξω αυτή την ξεχωριστή τούρτα την περασμένη εβδομάδα για τα γενέθλια της Lilibet. Της εύχομαι μια πολύ ευτυχισμένη χρονιά!», έγραψε τότε η Claire στο Instagram της.

Meghan Markle

Η Claire μοιράστηκε ότι έφτιαξε την ίδια τούρτα με λεμόνι και elderflower που δημιούργησε για τον βασιλικό γάμο της Markle και του Harry, αλλά για τη μικρή Lilibet χρησιμοποίησε γλάσο βουτυρόκρεμας φράουλας.

Τον Δεκέμβριο, μετά την κυκλοφορία της σειράς- ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix, οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να δουν ένα σύντομο βίντεο, τραβηγμένο στο ιδιωτικό πάρτι, το οποίο έδειχνε τη Meghan Markle να βοηθά τη Lilibet να σβήσει τα κεριά στην πρώτη τούρτα γενεθλίων της, καθώς ο Archie σκαρφαλώνει στο τραπέζι για να συμμετάσχει στη διασκέδαση.

Αποκαλύπτοντας την άγνωστη ιστορία για την απειλή δολοφονίας ενάντια στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Harry και Meghan στα 1α γενέθλια της Lilibet στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το κλιπ έδωσε επίσης μια μικρή γεύση από τη λίστα των καλεσμένων, και φανέρωσε ότι ο στενός φίλος της Meghan, Misha Nonoo, ήταν παρών. Τότε, αναφέρθηκε ότι η Zara και ο Mike Tindall, μαζί με τα τρία τους παιδιά, Mia, Lena και Lucas, καθώς και ο Peter Phillips και οι κόρες του Savannah και Isla, ήταν επίσης παρόντες.

Μετά τη μεγάλη μέρα της Lilibet, ο πρίγκιπας Harry- ακριβώς όπως και πέρσι- θα ετοιμαστεί να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δώσει στοιχεία σχετικά με την αγωγή του κατά της Mirror Group Newspapers (MGN) για την υποτιθέμενη παράνομη συλλογή πληροφοριών.

Η Kate Middleton πιο κουρασμένη από ποτέ: Οι ρυτίδες και η κόντρα για την ερωμένη του William