Η Kate Middleton συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών της και έτσι το απέδειξε

Η Kate Middleton συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών της και έτσι το απέδειξε
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Τι κι αν η Kate Middleton είναι μία πριγκίπισσα, είναι και μητέρα που συμμετέχει ενεργά σε όσα αφορούν τα παιδιά της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, βοηθάει τον πρίγκιπα George με το διάβασμα ενόψει των επερχόμενων εξετάσεών του, όπως είπε σε μαθητές κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Cardiff την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας ότι θέτει σε προτεραιότητα τα παιδιά της.

«Βοηθούσα τον George να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις του, οπότε ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα μαθηματικά», είπε η Kate στους μαθητές της έκτης τάξης που προετοιμάζονταν και εκείνοι για εξετάσεις.

Britain Wimbledon Tennis

Η πριγκίπισσα θέλοντας να υποστηρίξει τον George δεν θα ταξιδέψει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο για τα Earthshot Prize Awards.

Η τελετή, η οποία πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου, συμπίπτει με τις εξετάσεις του George, επομένως είναι φανερό ότι η Kate Middleton θέλει να είναι στο σπίτι στο Windsor για να τον υποστηρίξει.

Britain Royals Trooping The Colour

Ο 10χρονος George, ο οποίος πηγαίνει στην 6η δημοτικού είναι πιθανό να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για ιδιωτικό κολέγιο. Πληροφορίες του βρετανικού τύπου αναφέρουν ότι ο νεαρός George θα φοιτήσει στο κολέγιο Eton, όπως ο πατέρας του William, ή στο Marlborough College, όπου φοίτησε η μητέρα του.

Ποιες εξετάσεις δίνει ο πρίγκιπας George;

Καθώς ο George φοιτά σε ιδιωτικό σχολείο, είναι πιθανό να περάσει από προκαταρκτικές εξετάσεις ISEB, οι οποίες συνήθως γίνονται όταν οι μαθητές είναι στην 6η ή 7η τάξη. Περιλαμβάνει τέσσερα τεστ – σε μαθηματικά, αγγλικά (ανάγνωση, κατανόηση και γραμματική), λεκτική σκέψη και μη λεκτική σκέψη.

Ο συνήθης χρόνος εξέτασης για τα τέσσερα τεστ είναι 2 ώρες και 15 λεπτά και μπορούν να διεξαχθούν στο σχολείο των μαθητών ή στο σχολείο στο οποίο υποβάλλουν αίτηση.

Ο George δεν είναι πιθανό να αλλάξει σχολείο πριν από την ηλικία των 13 ετών, αλλά οι εισαγωγικές εξετάσεις διεξάγονται συνήθως τρία χρόνια πριν.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP