Μετά από 11 χρόνια, ο γάμος Kate Middleton με τον πρίγκιπα William περνάει κρίσεις

Πατούλια Κατερίνα
Μετά από 11 χρόνια, ο γάμος Kate Middleton με τον πρίγκιπα William περνάει κρίσεις

Η Kate Middleton με ολόλευκο Alexander McQueen φόρεμα και statement σκουλαρίκια Zara.

Η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας και ο μελλοντικός βασιλιάς, είναι μαζί περίπου μια ζωή. 

Η πριγκίπισσα Kate και ο πρίγκιπας William είναι παντρεμένοι από το 2011 και μαζί έχουν αυτά τα 12 χρόνια αποκτήσει τρία παιδιά, τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο αξιολάτρευτο πρίγκιπα Louis.

Ακόμα όμως και ένας πριγκιπικός γάμος δεν είναι τέλειος και πήγή από το Παλάτι, αποκάλυψε στο περιοδικό Us Weekly, πως το ζευγάρι περνάει τις βαθιές κρίσεις που βιώνει και ένα κανονικό ζευγάρι μέσα στον γάμο του.

«Η Κate και ο William έχουν τα πάνω και τα κάτω στον γάμο τους όπως όλος ο κόσμος. Αλλά προσπαθούν να επικεντρώνονται στα καθήκοντά τους και να δουλεύουν ως ομάδα».

Ένα πολύ δύσκολο σημείο στον γάμο των Wales ήταν η έκδοση της αυτοβιογραφίας του Harry, η οποία έκανε την Kate να ξεσπάσει και να μην θέλει καμία επικοινωνία με τον αδερφό του William τον οποίο κάποτε λάτρευε.

https://www.instagram.com/p/B9YjeoKFGH4/

«Έχουν γίνει και ειπωθεί πολλά και η Kate δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί. Ο William θα ήθελε κάποιου είδους ανακωχή αλλά δεν βιάζεται».

Και όχι μόνο ο Harry! Τη χρονιά που πέρασε η Kate έπρεπε να οργανώσει μια μετακόμιση, να αναλάβει νέα καθήκοντα μετά τον θάνατο της βασίλισσας, να βοηθήσει τα παιδιά της στην αλλαγή σχολείου και να είναι παρούσα σε όλες τις royal υποχρεώσεις της και όχι μόνο παρούσα αλλά να διαπρέπει.

Πηγή του Us Weeklt τόνισε τον περασμένο μήνα πως παρά την πίεση, η Kate και ο William τα πάνε καλά με την πίεση και ελπίζουν όταν έρθει η στιγμή, να οδηγήσουν τη βασιλική οικογένεια σε μια πιο μοντέρνα προοπτική.

Η γνωριμία και οι χωρισμοί

Η Kate Middleton συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών της και έτσι το απέδειξε

Kate και William γνωρίζονται από το 2000 από τα χρόνια του πανεπιστημίου στο St. Andrews της Σκοτίας και ήταν φίλοι μέχρι το 2003, όταν ο William την είδε αλλιώς σε εκείνο το περίφημο fashion show όπου η Middleton περπάτησε πιο σέξι από ποτέ.

Ο πρώτος χωρισμός ήταν το 2003 όταν η Kate ήταν παραπάνω σοβαρή με τον δεσμό από ό,τι ήθελε ο William. Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και φτάνουμε στο 2007, τρία χρόνια μετά την αποφοίτηση, όταν ο William παίνριε την απόφαση να χωρίσει γιατί δεν περνούσε πια καλά με την Kate.

Εκείνη το παίρνει πολύ στραβά και ευτυχώς 4 μήνες μετά είναι και πάλι μαζί. Όταν αρραβωνιάστηκαν το 2010 μίλησαν για τον χωρισμό με την Kate να παραδέχεται πως πέρασε δύσκολα μακριά από τον William αλλά αυτή η περίοδος την έκανε πιο δυνατή ως άνθρωπο.