Ο Κάρολος, το μήνυμα, η πρώτη φορά της Camilla και τα viral πριγκιπόπουλα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Κάρολος, το μήνυμα, η πρώτη φορά της Camilla και τα viral πριγκιπόπουλα
Britain's King Charles III, Queen Camilla, Kate, the Princess of Wales, Prince George, William, the Prince of Wales, Prince Louis and Mia Tindall arrive to attend the Christmas day service at St Mary Magdalene Church in Sandringham in Norfolk, England, Monday, Dec. 25, 2023.(AP Photo/Kin Cheung) Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Χρονιά αλλαγών για τον Κάρολο με ένα μήνυμα όλο νόημα και μια μεγάλη παραχώρηση στην Καμίλα του.

O 75χρονος βασιλιάς Κάρολος και η 76χρονη σύζυγός του Καμίλα έκαναν την ετήσια εμφάνισή τους στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής στο Norfolk, κοντά στη βασιλική κατοικία του Sandringham.

Κάρολος και Καμίλα περπάτησαν με τις ομπρέλες τους κλειστές ανά χείρας και εννοείται πως στη λειτουργία βρέθηκε και ο William με την Kate και τα τρία πριγκιπόπουλα καθώς και άλλα μέλη της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας.

Οι royals φέτος βρέθηκαν κανονικά στο Sandringham και η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή, η πρώτη που η Καμίλα δεν χρειάστηκε να φύγει για να περάσει χρόνο με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Ο Κάρολος φέρεται να ζήτησε για πρώτη φορά, να συνοδέψουν την Καμίλα και τα παιδιά της, Tom Parker Bowles και Laura Lopes και άλλα μέλη της δικής της οικογένειας.

Εννοείται πως μετά το μεσημεριανό γεύμα, είδαν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Κάρολου.

https://www.instagram.com/reel/C1R7-6vtMUb/

«Σε μια εποχή ολοένα και πιο τραγικής σύγκρουσης σε όλο τον κόσμο», αναφορά στους πολέμους στην Ουκρανία και μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, ο Κάρολος επικαλέστηκε τα λόγια του Χριστού, το «να κάνεις στους άλλους αυτό που θα ήθελες να κάνουν σε σένα».

«Η καρδιά μου και οι ευχαριστίες μου πηγαίνουν σε όλους όσοι υπηρετούν ο ένας τον άλλον, σε όλους όσοι φροντίζουν το κοινό μας σπίτι και σε όλους όσοι βλέπουν και επιδιώκουν το καλό των άλλων, κυρίως στον φίλο που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Η καρδιά μου έχει ζεσταθεί από τα αμέτρητα παραδείγματα των ευφάνταστων τρόπων με τους οποίους οι άνθρωποι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, κάνοντας την επιπλέον προσπάθεια για να βοηθήσουν τους γύρω τους, απλώς επειδή ξέρουν ότι είναι το σωστό», είπε ο Κάρολος στο μήνυμά του και συνέχισε με την φροντίδα της γης:

«Η φροντίδα για αυτό το δημιούργημα είναι ευθύνη που ανήκει σε ανθρώπους όλων των θρησκειών, φροντίζουμε τη γη για χάρη των παιδιών μας», είπε χαρακτηριστικά ο βασιλιάς.

https://www.instagram.com/p/C1RSu-dtGjz/

Πάντως, τα χρόνια πολλά που έγιναν τελικά viral ήταν εκείνα από τον William και την Kate, που προτίμησαν μια πόζα με τα τρία τους παιδιά αγκαλιά!