Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Η Kate Middleton μετά το μεγάλο χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα, διεγνώσθη με καρκίνο και όπως εξήγησε κάνει χημειοθεραπείες και έπρεπε να πάρει χρόνο για να εξηγήσει στα παιδιά της-George, Charlotte και Louis- τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

Μετά από απουσία τριών μηνών από την ενεργό δράση και δύο μήνες μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, η Kate Middleton αναγκάστηκε να εμφανιστεί και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Το ιατρικό απόρρητο της Kate Middleton σε κίνδυνο: Γιατί ο Harry τρέμει και τι λέει η σωσίας της

«Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο αλλά στις εξετάσεις εμφανίστηκε ο καρκίνος»

Μιλώντας στην κάμερα και απευθείας στα μάτια των ανθρώπων που την αγαπούν ανά τον κόσμο, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εξήγησε την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και τη μάχη που δίνει τους μήνες αυτούς.

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Βάζοντας τέλος στα τέρατα που γράφτηκαν για εξωσυζυγικές σχέσεις και τις φήμες που την ήθελαν ακόμα και σε κώμα, η Kate δεν αποκάλυψε τη μορφή καρκίνου που πολεμά αλλά μίλησε για τον λόγο που εξαφανίστηκε.

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων.

Αιτία ήταν φυσικά το μεγάλο χειρουργείο, η ανάκαμψη από αυτό για να ξεκινήσει χημειοθεραπείες αλλά πάνω από όλα, το πώς θα μιλήσει στην οικογένειά της και ειδικά στα τρία παιδιά της για την ασθένειά της.

Η Middleton με τρεμάμενη φωνή εξήγησε πως προτεραιότητά της ήταν να ξέρουν τα παιδιά της πως θα γίνει καλά και τόνισε πως με τον William στο πλευρό της ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

«Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας -με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Kate Middleton, είναι τόσο ελκυστικές

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο μας και ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε: Ως οικογένεια, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου».

1711132160446-844807544-middleton_karkino.jpg

H Kate Middleton τόνισε χαρακτηριστικά πως πάντα λάτρευε τη δουλειά της και θέλει να επιστρέψει στα καθήκοντά της αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητά της είναι μόνο η υγεία της.

«Σκέφτομαι εκεί έξω όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλες αυτές τις οικογένειες που παλεύουν με τον καρκίνο και θέλω και εκείνοι να σκέφτονται πως δεν είναι μόνοι», κατέληξε η Middleton.

Τις στιγμές αυτές που η Kate παλεύει για τη ζωή της, έχει διαβάσει τα πάντα για εκείνη, από το ότι ήταν ήδη νεκρή, ότι είχε εξωσυζυγική σχέση είτε εκείνη είτε ο William ενώ το #KateGate ήταν θέμα ολόκληρου του πλανήτη, ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

Φταίει η Rose Hanbury για την εξαφάνιση της Kate Middleton; Η ίδια απαντά για τον William

To φιάσκο με την διαχείρηση του σοβαρού προβλήματος της Kate έχει ήδη κοστίσει στο Παλάτι κι όλοι αναρωτιούνται γιατί η διάγνωση του Κάρολου έγινε γνωστή τόσο γρήγορα και το τι συμβαίνει στην Kate ήταν μυστικό, προκαλώντας ένα τσουνάμι ψευδών ειδήσεων για τον γάμο του William που τελικά έκαναν μεγαλύτερο κακό στην οικογένεια.

Ειδικά το σκάνδαλο με την φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία της Kate από την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία, έφερε την Middleton σε θέση να πρέπει να απολογείται και για το λάθος της αυτό.