Εξαφανισμένη η Kate Middleton, άφαντος ο William και τα τρία παιδιά αλλά ο Κάρολος έστειλε μήνυμα

Πατούλια Κατερίνα
Εξαφανισμένη η Kate Middleton, άφαντος ο William και τα τρία παιδιά αλλά ο Κάρολος έστειλε μήνυμα
PA

Ο Κάρολος παραδέχτηκε για την Kate και τον William το μοναδικό πράγμα που δεν επέτρεπε στη Diana

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το βίντεό της πριν 15 ημέρες, η Kate Middleton ή πριγκίπισσα Catherine όπως θέλει να την αποκαλούν, παρέμεινε εξαφανισμένη πιθανότατα στο σπίτι της στο Anmer Hall μαζί με τα τρία παιδιά της και με τον πρίγκιπα William πάντα στο πλευρό της.

Η 42χρονη έλειπε από τη λειτουργεία του Πάσχα, στην οποία εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ξανά δημόσια: Τι απαγόρεψε από όλους στη λειτουργία του Πάσχα;

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας William επέλεξε να παραμείνει με την οικογένειά του και να μην εμφανιστεί ούτε και εκείνος στο πλευρό του πατέρα του στο Windsor.

Πλησιάζουν πολλές ευκαιρίες γιορτής για την Middleton

Κι ενώ πλησιάζουν τα γενέθλια του μικρού Louis στις 23 Απριλίου - θα έχουν προηγηθεί και τα 37α γενέθλια του James Middleton στις 15 Απριλίου κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν πότε θα επιστρέψει η Middleton στα καθήκοντά της - θα έχουμε και την επέτειο γάμου του ζευγαριού στις 29 Απριλίου όπου και θα συμπληρώσουν 13 χρόνια γάμου- η αρχική ανακοίνωση μιλούσε για επιστροφή μετά το Πάσχα, αυτό που απασχολεί τον κόσμο είναι πόσο σοβαρό είναι τελικά το πρόβλημα υγείας της Kate και σε ποιο στάδιο εντοπίστηκε ο καρκίνος της πριγκίπισσας.

Μετά το μήνυμα της 22ας Μαρτίου 2024, η Middleton έδειξε να απομακρύνεται από τα σενάρια που την ήθελαν να εμφανίζεται στο Trooping the Colour της 15 Ιουνίου 2024. Άγνωστο παραμένει αν εκεί, στους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά, θα δούμε τα τρία πριγκιπόπουλα, Charlotte, George και Louis αλλά και τον William.

Μένει να δούμε ακόμα πότε και πώς θα εμφανιστεί η Kate, τη στιγμή που και ο Κάρολος εμφανίστηκε μεν για το Πάσχα αλλά με έναν αυστηρό κανόνα.

Για πρώτη φορά στα βασιλικά χρονικά υπήρχε ένας αυστηρός όρος προς όλα τα μέλη της οικογένειας μέσα στην εκκλησία και επεβλήθη ευγενικά από τον ίδιο. Δεν θα έπρεπε να πλησιάσουν για χειραψία τον βασιλιά και να διατηρήσουν όλοι μία απόσταση από εκείνον για να προφυλαχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από μολύνσεις, οι οποίες σε αυτή τη φάση της αποθεραπείας του, είναι απαγορευτικές.

Η αλήθεια για την παραγωγή του βίντεο της Kate Middleton και η fake viral φωτογραφία στο νοσοκομείο

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχαμε την πρώτη ανακοίνωση του βασιλιά Κάρολου πως πάσχει από καρκίνο, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει το είδος του. Ένα νέο δημοσίευμα συγκλονίζει τους Βρετανούς και υποστηρίζει ότι μόλις ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαδοχής του πρίγκιπα William και επανεξετάζεται το σχέδιο κηδείας του βασιλιά.

Ο Κάρολος έδωσε την ευχή του στην Kate και τον William και παραδέχτηκε

O Robert Jobson, royal expert εξήγησε πως ο 75χρονος μονάρχης, ειδικά με τη στήριξη που είχε από τον William τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει την ευχή του στην Kate και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα που η νύφη του και ο γιος του έχουν το μερίδιο του ενδιαφέροντος στο κοινό και είναι πιο αγαπητοί από τον ίδιο.

Θα πεις φυσιολογικό είναι αλλά αυτό δεν ισχύει μιας και η Diana είχε πει πολλές φορές πως ο Κάρολος ζήλευε τη δημοφιλία της και το πόσο αγαπητή ήταν σε σχέση με εκείνον.

Στη συνέντευξη στο Panorama του 1995, η Diana- έναν χρόνο πριν τον θάνατό της είχε πει:

«Ήμασταν στην Αυστραλία και όλοι φώναζαν όταν ήμουν στην άλλη πλευρά. Για έναν άντρα περήφανο όπως ο σύζυγός μου, αρχίζει να σε ενοχλεί αυτό όταν το ακούς κάθε μέρα. Και νιώθεις υπό κι όχι χαρούμενος και πολλά προβλήματά μας ξεκίνησαν από εκεί».

Από την ημέρα που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, όλοι φοβήθηκαν πως θα συμβεί το ίδιο με τον William και την Kate. Κάτι που όμως όπως αναφέρει ο Jobson δεν ισχύει.

«Μπορεί ο Κάρολος να είναι το στέμμα, όμως δεν ενοχλείται από την αγάπη του κόσμου για τον William Και ειδικά για την Kate και τα τρία παιδιά τους, γνωρίζει κι αυτός πως για να επιβιώσει η μοναρχία, πρέπει να κόσμος να αγαπήσει τη νέα γενιά».