Λίγο μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έκανε ένα ταξίδι-έκπληξη για πολύ σημαντικό σκοπό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έκανε ένα ταξίδι-έκπληξη για πολύ σημαντικό σκοπό

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νικολάου Γλύξμπουργκ μετά τον χωρισμό από την Τατιάνα Μπλάτνικ. Η ανακοίνωση του χωρισμού και η συνάντηση με διάσημη Ελληνίδα.

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος για την ανακοίνωση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Tatiana Blatnik, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας ωστόσο τον σεβασμό ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

https://www.instagram.com/p/ChxJZ7aoWXZ/

Διαζύγιο για Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαο Γλύξμπουργκ μετά από 14 χρόνια γάμου

Νικόλας Γλύξμπουργκ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό από την Τατιάνα Μπλάτνικ

Πριν από λίγες ημέρες ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό και απόλαυσε αγαπημένα του πιάτα, σαν γνήσιος bon viveur.

H Tatiana Blatnik γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με ένα post που φανερώνει τι νιώθει για εκείνη

https://www.instagram.com/reel/C5smc4utFaP/

Ο Νικόλαος συμμετείχε στον 16ο διάπλου γνωστής ΜΚΟ, στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο και η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου. Η τηλεοπτική σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρισκόταν τις ίδιες ημέρες στη Σίφνο και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του.

H Tatiana Blatnik ίδρυσε πλατφόρμα ψυχικής υγείας

Πρόσφατα η Breathe Hellas, ο οργανισμός ψυχικής υγείας που ιδρύθηκε από την Tatiana Blatnik, συμμετείχε στο Οικονομικό φόρουμ των Δελφών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει ολοένα και περισσότερο κόσμο για την ψυχική υγεία των νέων.

https://www.instagram.com/p/C5lSzScIiqa/

Η Breathe Hellas είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού για θέματα ψυχικής υγείας και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Tatiana Blatnik

Το τελευταίο διάστημα η Tatiana Blatnik είχε απαθανατιστεί πολλές φορές από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της solo βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το casual chic σύνολο με άσπρο τζιν καμπάνα και σακάκι

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε αναφέρει για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου». Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα».

Η τελευταία της εμφάνιση στην πρωτεύουσα ήταν λίγες μόνο ημέρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, με την ίδια να δείχνει απόλυτα χαλαρή και ευδιάθετη.

https://www.instagram.com/p/C55zjILoXbI/

H επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου

Mια εντελώς απρόσμενη ανακοίνωση έκανε πριν από μερικές ώρες η οικογένεια Γλύξμπουργκ, εξηγώντας την απόφαση του Νικόλαου και της συζύγου του, Τatiana Blatnik να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση στον Τύπο με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Αξιοσημείωτο είναι πως η Blatnik δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της και συνέχισε να περπατά με αυτοπεποίθηση στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή κεντρικής: ndp