H Tatiana Blatnik γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με ένα post που φανερώνει τι νιώθει για εκείνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Tatiana Blatnik γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με ένα post που φανερώνει τι νιώθει για εκείνη

H Tatiana Blatnik ευχήθηκε στη μητέρα της με τον ωραιότερο τρόπο. Οι σπάνιες φωτογραφίες μαμάς-κόρης και η τρυφερή ανάρτηση.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Τatiana Blatnik αφού σαν σήμερα ήρθε στη ζωή ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος: η μαμά της.

Η σύζυγος του Νικολάου Γλυξμπουργκ εξέφρασε δημόσια την αγάπη που τρέφει για την μητέρα της και μοιράστηκε μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις που έχουν πραγματοποιήσει μαζί.

Οι τρυφερές ευχές της Τatiana Blatnik για τα γενέθλια της μητέρας της

Πριν λίγες ώρες η Τatiana Blatnik έκανε μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, Marie Blanche Bierlein.

https://www.instagram.com/p/C0rEEwCNd9K/

Η 43χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ σπάνιων φωτογραφιών και έστειλε την πιο γλυκιά ευχή γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑΣΙΤΑ!!! Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου και φέτος είσαι στην Ιαπωνία αλλά σε γιορτάζω σήμερα από την άλλη άκρη του κόσμου και σε όλα τα μέρη που πήγαμε μαζί φέτος: από την Ελλάδα, στα βουνά. Είσαι η καλύτερή μου φίλη πάντα, style icon, γενναιόδωρο πνεύμα και αγνή καρδιά. Το λέω κάθε χρόνο: Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο ως κόρη σου. Εδώ είναι τα ταξίδια, ο χορός, το γέλιο, το κλάμα, το μαγείρεμα και ο όμορφος χρόνος. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, καλή νέα σελήνη στον Τοξότη, χρόνια πολλά στην καλύτερη mamasita και juju ever! Σε αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε η 43χρονη κάτω από την ανάρτησή της.

Τατιάνα Μπλάτνικ:Στις ευχές της για τα γενέθλια του Νικόλαου υπήρχε κι ένα σχόλιο για την ηλικία του

Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει μαζί κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου. Η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή και άνετα κάποιος θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει αδερφές.

Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά και η έμφυτη κομψότητα που τις διακατέχει αποτελούν μόνο δύο από τα αμέτρητα κοινά χαρακτηριστικά τους.

https://www.instagram.com/p/Cqhw5YvNbz_/

Πριν λίγους μήνες οι δύο γυναίκες πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο και μας χάρισαν μερικές υπέροχες εικόνες.

«Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο - αισθάνομαι τυχερή που ξεκίνησα με ένα εκπληκτικό 48ωρο στο Λονδίνο- μεταξύ συναντήσεων, ο χρόνος με τη μαμά μου είναι πάντα θεραπευτικός και τρέφει την ψυχή μου. Πήγαμε ακόμη και να δούμε την Tina Turner», είχε γράψει η Τatiana Blatnik στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik