Η Meghan κάνει μια εκπληκτική εξομολόγηση για τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο (αλλά η Kate τη διαψεύδει)

Η Meghan κάνει μια εκπληκτική εξομολόγηση για τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο (αλλά η Kate τη διαψεύδει)
Paul Grover

Το γεγονός πως ο γιος τους φέτος θα πάει σχολείο φέρνει στην επιφάνεια μια μεγάλη αλήθεια. 

Έχοντας αφήσει πίσω τους τη βασιλική οικογένεια, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν εγκατασταθεί στο Montecito των Ηνωμένων Πολιτειών με τα δύο μικρά παιδιά τους. Φέτος, ο γιος τους Archie θα ξεκινήσει για πρώτη φορά το σχολείο -κάτι που θα ήταν προβληματικό αν η οικογένεια είχε παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη Meghan.

Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

Τον Αύγουστο του 2022, η δούκισσα άνοιξε τις πόρτες του οικογενειακού σπιτιού για μια συνέντευξη στο The Cut, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τη ζωή τους στις ΗΠΑ. Σε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, η συγγραφέας Allison P. Davies παρατήρησε: «Νωρίτερα στη συζήτησή μας σχετικά με τους στόχους για τη ζωή που δημιουργείτε εδώ, είχατε επισημάνει ότι, αν ο Archie πήγαινε σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα μπορούσατε ποτέ να παραλάβετε ή να αφήσετε το παιδί στο σχολείο χωρίς να γίνει μια βασιλική φωτογράφιση με μια δημοσιογραφική στρατιά 40 ατόμων να τραβούν φωτογραφίες».

Η Meghan Markle απάντησε: «Συγγνώμη, έχω ένα πρόβλημα με αυτό. Αυτό δεν με κάνει να έχω εμμονή με την ιδιωτική ζωή. Αυτό με κάνει έναν ισχυρό και καλό γονιό που προστατεύει το παιδί μου».

Οι βασιλικοί θαυμαστές σημείωσαν, ωστόσο, ότι τα σχόλια της Meghan έρχονται σε αντίθεση με τις συχνές εμφανίσεις του William και της Kate στο σχολείο των παιδιών τους. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι γνωστό ότι αφήνουν και παίρνουν τον George, τη Charlotte και τον Louis όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμά τους και η υγεία τους, και οι άλλοι γονείς έχουν πει ότι είναι «σαν μια κανονική μαμά και ένας κανονικός μπαμπάς» στις εκδηλώσεις του Lambrook.

Η διαφορετική 13η επέτειος των William-Kate έχει τεράστια σημασία -Η αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο

Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα Kate έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τα βασιλικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο και έχει δώσει προτεραιότητα στην ανάρρωση και στο να περνάει χρόνο με τα μικρά παιδιά της από τότε που ανακοίνωσε την ενημέρωση για την υγεία της νωρίτερα φέτος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! η Kate και ο William, συμμετέχουν σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες και μάλιστα στάθηκαν και στην ουρά για μια εκδήλωση σε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων. «Τους είδα να στέκονται στην ουρά για τα εισιτήρια όπως όλοι οι άλλοι. Πραγματικά συμπεριφέρονται σαν μια κανονική μαμά και ένας κανονικός μπαμπάς», είπε τότε η πηγή.

Ο ρόλος που έπαιξαν οι William - Kate ώστε να επέλθει ο χωρισμός σε έναν μεγάλο έρωτα

Ο George, δέκα ετών, η Charlotte, οκτώ ετών, και ο Louis, πέντε ετών, φοιτούν στην έκτη, την τέταρτη και την πρώτη τάξη αντίστοιχα στο δημοτικό σχολείο του Berkshire. «Είναι υπέροχα παιδιά», σημείωσε η πηγή. «Η Charlotte είναι τόσο ευγενική και φιλική και τα άλλα παιδιά τη λατρεύουν. Είναι ευγενική με τα παιδιά των μικρότερων τάξεων και είναι πολύ δημοφιλής. Ο George φαίνεται επίσης καλό παιδί και ο μικρός Louis έχει τόση ενέργεια».

«Αν ποτέ ο William και η Kate δεν μπορέσουν να έρθουν σε έναν αθλητικό αγώνα, η νταντά τους πηγαίνει μαζί τους και περνάει τον περισσότερο χρόνο τρέχοντας στην άκρη του γηπέδου πίσω από τον Louis. Είναι ένα συνηθισμένο μικρό ενεργητικό πεντάχρονο παιδί».

O πρίγκιπας Louis γίνεται 6 ετών και ακόμα μια royal παράδοση έσπασε εξαιτίας του καρκίνου της Kate

Britain Royals
FILE - In this Monday March 9, 2020, file photo, from left, Britain's Prince Harry, Prince William, Meghan Duchess of Sussex and Kate, Duchess of Cambridge leave the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London. Prince Harry and his wife, Meghan, are expected to vent their grievances against the monarchy when Netflix releases the final episodes of a series about the couple’s decision to step away from royal duties and make a new start in America. (Phil Harris/Pool via AP, File)AP