O πρίγκιπας Louis γίνεται 6 ετών και ακόμα μια royal παράδοση έσπασε εξαιτίας του καρκίνου της Kate

Τζένη Ντεμιράι
O πρίγκιπας Louis γίνεται 6 ετών και ακόμα μια royal παράδοση έσπασε εξαιτίας του καρκίνου της Kate
AFP or Licensors

Με αφορμή τα γενέθλια του Louis, λοιπόν, συγκεντρώσαμε πέντε αξιολάτρευτες στιγμές που μας έχει χαρίσει και έχει κάνει τους πάντες να τον θεωρούν το αγαπημένο παιδί των Wales.

Το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Louis, θα γιορτάσει τα του γενέθλια την Τρίτη 23 Απριλίου.

Ο νεαρός, που γεννήθηκε το 2018 στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's, όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, πρόκειται να κλείσει τα έξι του χρόνια, σε λίγες ώρες, δημιουργώντας σε όσους παρακολουθούν τα βρετανικά royal news τρυφερά συναισθήματα.

Αυτό συμβαίνει διότι ο Louis έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές όλων όσων παρακολουθούν την καθημερινότητα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με διάφορους τρόπους που μοιάζουν να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

H παράδοση που άλλαξε φέτος για πρώτη φορά:

Τα τελευταία έξι χρόνια (κάτι που συμβαίνει και με τα άλλα δύο παιδιά του William και της Kate) η μαμά του Middleton ήταν αυτή που τραβούσε τις γενέθλιες φωτογραφίες του πρίγκιπα και τις δημοσίευε στα social media.

Φέτος, δεν έχει δημοσιευτεί- τουλάχιστον όχι ακόμα- κάποιο πορτρέτο του πρίγκιπα, κάτι που προφανώς συνδέεται με το πρόβλημα υγεία της Kate και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Με αφορμή τα γενέθλια του Louis, λοιπόν, συγκεντρώσαμε πέντε αξιολάτρευτες στιγμές που μας έχει χαρίσει και έχει κάνει τους πάντες να τον θεωρούν το αγαπημένο παιδί των Wales.

Αυτές τις φωτογραφίες του George, της Charlotte και του Louis δεν τις είχαμε ξαναδεί

#1 Η παρέλαση των χρωμάτων

To 2019, στην «Trooping the Colour» o Louis κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τον ενθουσιώδη χαιρετισμό του και την αξιολάτρευτη στιγμή του με την Καμίλα.

Ο μικρός, που ήταν τότε 13 μηνών, ήταν αξιολάτρευτος με μια μπλε και άσπρη στολή, την οποία είχαν φορέσει ο πατέρας του, πρίγκιπας Willim, και ο θείος του, πρίγκιπας Harry, όταν ήταν παιδιά.

Britain Royals

#2 Οι πρώτες δημόσιες λέξεις

Έναν μόλις χρόνο αργότερα, το 2020, τα παιδιά του William και της Kate ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις, το οποίο παρουσίαζε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Sir David Attenborough.

Ήταν η πρώτη φορά που ακούσαμε τον 2 τότε ετών Louis να μιλάει δημόσια και φυσικά ήταν αξιολάτρευτος!

#3 Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο

Μία ακόμα αξέχαστη στιγμή που έχει χαρίσει στο κοινό ο πρίγκιπας Louis ήταν η πρώτη του ημέρα στον παιδικό σταθμό Willcocks στο Kensington. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του και η Kate Middleton θέλησε να απαθανατίσει τον μικρό της γιο, ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός, πάνω στο κόκκινο ποδήλατό του, έχοντας στην πλάτη του ένα σακίδιο.

https://www.instagram.com/p/CN-76mHF3WE/

#4 Εορτασμοί για το πλατινένιο Ιωβηλαίο

Κατά τη διάρκεια εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022, ο πρίγκιπας Louis έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες του.

Ο Louis συμμετείχε στην πομπή της άμαξας στο Trooping the Colour με τη μητέρα και τα αδέλφια του, ενώ στη συνέχεια εθεάθη να έχει μια γλυκιά στιγμή με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Σε άλλες στιγμές φαίνεται αναστατωμένος και σε άλλες εμφανώς κουρασμένος, ενώ το στιγμιότυπο που σίγουρα έκλεψε την παράσταση ήταν εκίνο στο μπαλκόνι του Buckingham, όπου ο Louis σηκώνει το χέρι του και «μας μαλώνει».

#5 Ένας ενθουσιασμένος συνοδός προς το σχολείο

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο μικρός Louis συνόδευσε μαζί με τους γονείς του τον George και την Charlotte στο σχολείο, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο Lambrook μετά τη μετακόμιση της οικογένειας στο Adelaide Cottage στο Windsor. Η οικογένεια Wales περπατά την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία εκείνη τη χρονιά και ο Louis είναι φανερά ενθουσιασμένος.

Prince George, Princess Charlotte And Prince Louis Start Lambrook School

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP