O πρίγκιπας Harry επέστρεψε μόνος στο Λονδίνο αλλά δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο

Τσακιρίδου Χριστίνα
O πρίγκιπας Harry επέστρεψε μόνος στο Λονδίνο αλλά δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο
Invision

Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στη Βρετανία χωρίς την Meghan Markle και τα παιδιά τους. Η επέτειος των Invictus Games και ο λόγος για τον οποίο δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο.

Στο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο πρίγκιπας Harry καθώς αναμένεται να παραστεί στην επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση των Invictus Games και στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Harry, ο οποίος δεν συνοδεύεται αυτή τη φορά από τη σύζυγό του, Meghan Markle και τα παιδιά τους, μένει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε τελείως τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie

Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν θα συναντηθεί με τον Κάρολο

Αρκετά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για περιφρόνηση της βασιλικής οικογένειας προς τον Harry καθώς όπως έγινε γνωστό δεν θα συναντηθεί με τον πατέρα του όσο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του επιβαρυμμένου προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας.

H επιστροφή του Κάρολου παρά τις θεραπείες και το πλάνο για την κηδεία του ήρθε πάλι στο προσκήνιο

Μια πηγή ανέφερε στο HELLO!: «Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις υποχρεώσεις στο πρόγραμμα του πατέρα του και τις ποικίλες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

H Μeghan Markle ξεκίνησε να δίνει την μαρμελάδα της και οι φίλες της κάνουν το καλύτερο support

Μία από τις δραστηριότητες στο άμεσο πρόγραμμα του βασιλιά Καρόλου είναι η διοργάνωση ενός garden πάρτι, το οποίο αποτελεί την πρώτη μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών μετά από τη διάγνωσή του με καρκίνο. Πριν λίγα 24ωρα ο Κάρολος συναντήθηκε με τον Sitiveni Rabuka, πρωθυπουργό των Φίτζι.

Η τελευταία φορά που ο Harry είδε τον πατέρα του ήταν πριν από περίπου τρεις μήνες, με τον ίδιο να πραγματοποιεί ένα ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του Καρόλου.

Η royal editor του HELLO!, Emily Nash αναφέρει: «Σε έναν ξένο μπορεί να φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρουν χρόνο για μια συνάντηση, αλλά ο Βασιλιάς είναι αρχηγός του κράτους και έχει προγραμματίσει την ατζέντα του για τους επόμενους μήνες. Επομένως δεν ήταν δεδομένο ότι θα μπορέσει να συναντηθεί με τον Harry ο οποίος θα είναι στην Αγγλία μόνο για μερικές μέρες. Επιπλέον αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε εικασίες για την κατάσταση της σχέσης τους, η οποία έχει δεχθεί πίεση τα τελευταία χρόνια».

Όπως αποδεικνύεται ο Harry έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον βασιλιά Κάρολο και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας κι αυτό δεν δείχνει να αλλάζει σύντομα. Τις τελευταίες ώρες ο Harry παρευρέθηκε στο αρχηγείο της Honorable Artillery Company και λίγο αργότερα εθεάθη να συνομιλεί με θαμώνες των Invictus Games.

Πηγή κεντρικής: apimages.com