Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

Πατούλια Κατερίνα
Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

H Κate δίνει τη μάχη της και η Rose δίνει τροφή στα tabloids της Βρετανίας και όχι μόνο.

Η Kate Middleton συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και παραμένει άφαντη από τις 22 Μαρτίου, όταν δημοσίευσε το βίντεο εκείνο στο οποίο εξηγούσε τη μεγάλη περίπετεια που περνούσε με την υγεία της. Από την άλλη, ο κόσμος έχει δει την Meghan Markle να κάνει ένα άτυπο royal tour στην Νιγηρία και την Rose Hanbury να κάνει δύο επίσημες εμφανίσεις:

Όχι μία αλλά δύο εμφανίσεις με άρωμα Παλατιού έχει κάνει μέσα στον Μάιο, η Μαρκησία του Cholmondeley, η οποία μετά τα γεγονότα του Μαρτίου και της εμπλοκής του ονόματός της στην εξαφάνιση της Kate- προτού η Middleton αναφερθεί μέσω Instagram στο πρόβλημα υγείας της – είχε εξαφανιστεί από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η Cholmondeley έχει εμφανιστεί ξανά σε δύο εκδηλώσεις όπου συναντήθηκε με μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Από τη μια, η Rose χαιρέτησε τη βασίλισσα Καμίλα σε μια εκδήλωση ιππασίας στο Gloucestershire και λίγες ημέρες αργότερα, η μαρκησία παρευρέθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, όπου σχεδόν 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν για μια επίσημη τελετή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, στην οποία παρευρέθηκαν τόσο ο Βασιλιάς Κάρολος Γ' όσο και η Βασίλισσα Καμίλα.

The Queen Attends The Final Day Of The Badminton Horse Trials 2024

Αυτή η επανεμφάνιση της Rose, φερόμενης ως ερωμένης του William στο σκάνδαλο που κρατά από το 2019, έρχεται δύο μήνες από τη στιγμή που η νομική ομάδα της μαρκησίας αρνήθηκε στο Business Insider την παράνομη σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

The King And The Queen Attend A Service Of Dedication For The Order Of The British Empire

Αυτές οι εμφανίσεις στον στενό κύκλο του Κάρολου και της Καμίλας, δείχνουν ότι η Hanbury και η οικογένειά της είναι κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια και ότι δεν δίνουν σημασία στις φήμες, όπως αποδεικνύεται από την ένταξη της οικογένειας σε τόσο σημαντικές εκδηλώσεις. Σου θυμίζουμε άλλωστε πως ο Oliver Cholmondeley, ήταν στη στέψη του βασιλιά την 6η Μαΐου 2023 στο πλευρό του πρίγκιπα George. Ο David Cholmondeley συνόδευσε μάλιστα την αγαπημένη του Rose Hanbury στην επίσημη τελετή του τάγματος και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Οι Cholmondeley είναι γείτονες με τους Wales από το 2014, όταν η Kate με τον William και τον μικρό τότε George μετακόμισαν στο Anmer Hall, γειτονικό του Houghton Hall, την πολυτελή κατοικία των μαρκησίων.

The King And The Queen Attend A Service Of Dedication For The Order Of The British Empire

Το ζευγάρι είναι μέλος του κύκλου των στενών φίλων του Πρίγκιπα της Ουαλίας, συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του Windsor εδώ και δεκαετίες, καθώς ο David Cholmondeley, κατά παράδοση, ήταν page of honor (τα αγόρια που λαμβάνουν μέρος στο τελετουργικό της στέψης και μεταφέρουν τις βασιλικές ρόμπες) στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' ως παιδί και αργότερα υπηρέτησε ως Λόρδος Great Chamberlain της Αγγλίας από το 1990 έως το 2022. Από την άλλη πλευρά, οι Hanbury είναι οικογένεια που έχει επίσης μακροχρόνια σχέση με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, μιας και η γιαγιά από τη μητέρα τηςRose, η λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπερτ, ήταν μία από τις οκτώ παράνυμφους στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

f

Οι Μαρκήσιοι έχουν μεταξύ τους μια διαφορά 23 ετών, με εκείνον να είναι 63 κι εκείνη να έχει κλείσει μόλις τα 40!

Φταίει η Rose Hanbury για την εξαφάνιση της Kate Middleton; Η ίδια απαντά για τον William

«Όπως φαίνεται η εξαφάνιση της Kate Middleton πλήττει το Παλάτι. Τα νέα θέλουν την απουσία της Kate να σχετίζεται με την παλιά εξωσυζυγική σχέση του William και σύμφωνα με τα tabloids, όταν η Kate αντιμετώπισε τον σύζυγό της, εκείνος γέλασε όπως κάνει κάθε άντρας που απατά τη σύζυγό του. Η καρδιά μου είναι με την Kate, νομίζω πως ξέρουμε ποια είναι η άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Cholmondeley και τι ωραίο όνομα», είπε ο παρουσιαστής Stephen Colbert στο Late Show με τη μαρκησία να απαντά για πρώτη φορά στο Business Insider μέσω του δικηγόρου της, τονίζοντας πως οι κατηγορίες αυτές είναι ψευδείς πέρα για πέρα.

Η καυτή πατάτα Rose Handbury, ήρθε και πάλι πέρσι στο προσκήνιο, όταν στην στέψη του Κάρολου, η μαρκησία με τον σύζυγό της έδωσαν το παρών στην τελετή.

Rose Hanbury: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton

Το Marie Claire Βρετανίας είχε υποστηρίξει πως η Kate Middleton έχει συμφιλιωθεί με την φημολογούμενη ως πέτρα του σκανδάλου στον γάμο με τον William, Rose Hanbury.

Kate και Rose και πάλι φίλες

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, η Kate ξεπέρασε την κρίση που είχε προκαλέσει στη φιλία της με την Rose όλη αυτή η μιντιακή παραφιλολογία.

«Στη διάρκεια της στέψης οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά και να κάνουν ανακωχή. Πλέον, έχει ξεπεραστεί και η αμηχανία ανάμεσά τους αλλά και στον κοινωνικό τους κύκλο.Και οι δύο πλευρές τα χρόνια αυτά σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά αλλά εφόσον κανένα από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν δεν είχε πειστήρια, αποφάσισαν να τα αγνοήσουν», τόνισε ο Richard Kay της Daily Mail.


Η Rose,υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε άρον άρον τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα δίδυμα Alexander και Oliver και την έξι ετών κόρη τους Λαίδη Iris.

Στις 15 Ιουνίου 2024, θα λάβει χώρα το Trooping the Colour, η μεγάλη παράλαση και η γιορτή με αεροσκάφη προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά. Αυτή θα είναι η πρώτη γιορτή από το 2011 ως σήμερα, στην οποία φαίνεται πως δεν θα δούμε την Kate Middleton στο μπαλκόνι του Buckingham.

O royal ειδικός, Christopher Andersen θεωρεί απίθανο να βρεθεί η Kate στο Παλάτι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο royal expert θεωρεί πάντως πως η πιθανή απουσία της Middleton θα δώσει το μήνυμα πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και η ανησυχία στη Βρετανία και όχι μόνο για την Kate θα μεγαλώσει. Αν μάλιστα τα μίντια στη Βρετανία σχοληθούν με τη Rose, μιλάμε για μεγαλύτερο ακόμα δράμα.

Τι ισχύει: Η Middleton που διατηρούσε μια στενή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley

Η φιλία ήταν μεγάλη, όσο και ο καυγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ο τσακωμός της Middleton ήταν τόσο μεγάλος με την Rose, που έγινε σούσουρο στα πηγαδάκια του Norfolk. Η Middleton ζήτησε απ΄όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το μεγάλο κραχ. Αιτία για τον καυγά, φέρεται να ήταν η σχέση του William με τη Rose.

Η Kate και ο William είναι γείτονες με την Rose και τον David από το 2014 οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή ενώ άτομα από τον κύκλο των royals αναφέρουν πως ήταν η Middleton εκείνη που ένιωσε να απειλείται από την Rose και να χάνει την επιρροή της, βλέποντας το πάλαι ποτέ μοντέλο ως αντίπαλο.