Ο σπαρταριστός διάλογος ανάμεσα σε Louis και Charlotte μόλις αποκαλύφθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Ο σπαρταριστός διάλογος ανάμεσα σε Louis και Charlotte μόλις αποκαλύφθηκε
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Το φετινό Trooping The Colour ήταν μια ευκαιρία να ξαναδούμε την Kate Middleton μετά από έξι μήνες. Οκ, ως εδώ! Ο Louis όμως, αχ, ο Louis ήταν και πάλι απίθανος.

Να πούμε την αλήθεια, το φετινό Trooping the Colour, ήταν μοναδικό. Εννοείται πως η επανεμφάνιση της Kate Middleton μονοπώλησε το ενδιαφέρον αλλά ήταν ο εξάχρονος Louis εκείνος που έκλεψε την παράσταση.

Louis o super star

O φακός εντόπισε ένα στιγμιότυπο ανάμεσα σε Louis και Charlotte. Είναι η στιγμή που ο Louis κάνει χορό και η Charlotte του ζητά να σταματήσει. Σύμφωνα με την ειδικό που διαβάζει τα χείλη, Nicola Hickling, όσο ο Louis χορεύει και η Kate δεν επεμβαίνει, η Charotte του λέει:

«Σταμάτα να το κάνεις αυτό, κοίταξε την παρέλαση», ενώ ο Louis απαντά: «Δεν θα το κάνω»!

«Κάνε αυτό που σου έχουμε πει», συνεχίζει η Charlotte και ο Louis επιμένει: «Νοπ».

Ο Louis εννοείται πως άρχισε να χασμουριέται, να χαμογελά, να μουτρώνει, καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης προς τιμή του βασιλιά, ενώ τα αδέρφια του ήταν τύπος και υπογραμμός σε όλη την διάρκεια του Trooping the Colour.

Tέλος στις θεωρίες συνομωσίας τέλος στα trolls!

Η Kate Middleton μετά από έξι μήνες απουσίας και ακριβώς όπως είχε ανακοινώσει η ίδια, επέστρεψε στην ενεργό δράση δίνοντας το παρών στο φετινό Trooping the Colour!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα λευκό σύνολο διακοσμημένο με ριγέ κορδέλα και κάποια μαύρα στοιχεία.

«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», είχε πει μια μέρα πριν το Trooping the Colour η πριγκίπισσα.

Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Τρυφερή ήταν και η στιγμή που η Kate κοίταξε με αγάπη τον William στο μπλακόνι του Παλατιού και χαμογέλασε.

https://www.instagram.com/p/C8Pt2DrN61b/