Ο πρίγκιπας William ήταν «στα χειρότερά του» μετά τη διάγνωση καρκίνου της Kate - Η πρώτη αντίδραση

Άρτεμις Σκούφου
Ο πρίγκιπας William ήταν «στα χειρότερά του» μετά τη διάγνωση καρκίνου της Kate - Η πρώτη αντίδραση

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα του πρίγκιπα William για τον καρκίνο της Kate αποκάλυψε τώρα πρώην βοηθός του, που κατηγόρησε τη Meghan για εκφοβισμό. 

Ο Jason Knauf, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκάλυψε πως μίλησε με τον William στο τηλέφωνο μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate Middleton. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα στο άκουσμα της είδησης;

Κate Middleton: «Έκανα θεραπείες ιδιωτικά & αθόρυβα αλλά σε αυτή την κλινική ήταν καθησυχαστικό»

Ο William στα χειρότερά του μετά τη διάγνωση της Kate

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή 60 Minutes της Αυστραλίας, ο Jason Knauf ανέφερε ότι ήταν μια τρομερή κατάσταση και μάλιστα την χαρακτήρισε ως τη χειρότερη που είχε δει τον πρίγκιπα William. Ο ίδιος δήλωσε πως το γεγονός ότι και η σύζυγός του και ο πατέρας του διαγνώστηκαν με καρκίνο μέσα σε λίγες εβδομάδες ήταν απίστευτο.

Ο Jason Knauf ήταν πρώην διευθύνων σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος του William και της Kate, αποχωρώντας στο τέλος του 2021, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν επίσης για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Ο πρώην βασιλικός βοηθός του πρίγκιπα William περιέγραψε ότι βρισκόταν στο «κατώτατο σημείο» του μετά τη διάγνωση καρκίνου στη σύζυγό του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μέσα σε δύο εβδομάδες, αν είσαι ο πρίγκιπας William, μαθαίνεις ότι τόσο η σύζυγός σου όσο και ο πατέρας σου έχουν καρκίνο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Περιγράφοντας ένα συγκλονιστικό τηλεφώνημα με τον William σχετικά με τη διάγνωση της Kate, η οποία δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ο Knauf είπε: «Ήταν απαίσιο, εντελώς απαίσιο. Είναι το κατώτερο σημείο που τον έχω δει ποτέ. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι όλες αυτές οι τρελές θεωρίες συνωμοσίας ξεκίνησαν στο παρασκήνιο, στο διαδίκτυο. “Ήταν πραγματικά άρρωστη;”».

Αλλά δεν ήθελαν να πουν ακόμα ότι είχε καρκίνο, επειδή δεν το είχαν πει στα παιδιά και ακόμα προσπαθούσαν να σκεφτούν πώς θα τους το έλεγαν.

Ο ίδιος είπε ότι αυτό για το οποίο μιλούσε «περισσότερο» στο παρελθόν με τον William ήταν «πώς αυτός και η πριγκίπισσα θα προετοίμαζαν τα παιδιά τους για τη ζωή στη δημοσιότητα».

Η παιδική ηλικία μπροστά στα μέσα ενημέρωσης ήταν αρκετά δύσκολη κατά καιρούς και ήξερε ότι επρόκειτο να μεγαλώσει τα παιδιά του για να αντιμετωπίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα κινητά τηλέφωνα και όλα αυτά τα πράγματα.

Μετά τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Kate Middleton, όπως ανέφερε ο Jason Knauf, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της και πλέον βρίσκεται σε ύφεση. Από την άλλη, ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει την αγωγή του για καρκίνο.

«Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία»: Τα συγκινητικά πλάνα στο βίντεο -εξομολόγηση της Kate Middleton

https://www.instagram.com/reel/C_s6SukNNne/

Ο Πρίγκιπας William δήλωσε πως το περασμένο έτος ήταν το πιο δύσκολο στη ζωή του, καθώς προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στις καταστάσεις και να διατηρήσει τα πάντα σε ισορροπία. Επίσης, στη συνέντευξή του, ο Knauf αναφέρθηκε στις δυσκολίες της σχέσης μεταξύ του William και του Harry, λέγοντας ότι είναι δύσκολο όταν τέτοιου είδους καταστάσεις προβάλλονται δημόσια, καθώς και πως πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία του William να κρατήσει τα προσωπικά του θέματα ιδιωτικά.

Η καταγγελία για εκφοβισμό εις βάρος της Meghan

Τον Οκτώβριο του 2018, ενώ εργαζόταν για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex ως γραμματέας επικοινωνιών τους, ο Knauf έκανε καταγγελία για εκφοβισμό κατά της Meghan Markle - στέλνοντας με email τις ανησυχίες του στον τότε ιδιωτικό γραμματέα του William, σε μια προφανή προσπάθεια να αναγκάσει το Παλάτι του Buckingham να προστατεύσει το προσωπικό με τη νομική ομάδα της Δούκισσας να αρνείται τότε σθεναρά τον ισχυρισμό.

Στη συνέντευξή του τώρα, όταν ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να έχει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μετά τη διαρροή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του που ισχυριζόταν εκφοβισμό από τη Meghan, είπε ότι «δεν θα άλλαζε τίποτα» και επέμεινε και ότι «δεν έχει μετανιώσει». Ο Jason Knauf στάθηκε στην καταγγελία του για την υποτιθέμενη «εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά της Δούκισσας του Sussex που διέρρευσε λίγο πριν από τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah το 2021.

«Η Δούκισσα φαίνεται αποφασισμένη να έχει πάντα κάποιον στο στόχαστρό της», είχε γράψει σε ένα email του 2018, όπου κατηγορούσε τη Meghan για «εκφοβισμό» και υπονόμευση της εμπιστοσύνης δύο υπαλλήλων.

Ψυχοθεραπεία μετά τη συνεργασία με τη Meghan; Oι αλήθειες του Vanity Fair για τους Sussexes «καίνε»