Το νάζι της Μαρίας Ηλιάκη, η βαθιά σκέψη της Kim Kardashian & ο τρόπος για να ξενερώσει

Το νάζι της Μαρίας Ηλιάκη, η βαθιά σκέψη της Kim Kardashian & ο τρόπος για να ξενερώσει

Μίνι, ντεκολτέ και λάθη. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς

Τέρμα τα ψέματα και τέλος το καλοκαίρι. Πλέον όλοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα social media, αλλά και οι λαμπερές εμφανίσιες. Βλέπεις οι περισσότεροι διάσημοι θέλουν να μπουν με το... δεξί στη νέα σεζόν και κάνουν τα πάντα να εντυπωσιάσουν.

Όπως και η Μαρία Ηλιάκη, που ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram ενώ ετοιμάζεται. Και όπως πολύ ωραία το έθεσε το θέμα «Εσείς τι θα προσέχατε; Τα καλλίγραμμα πόδια ή τα μαλλιά της;».

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια ερώτηση έχει πάντα αρκετές απαντήσεις: εξαρτάται ποιον ρωτάς. Είμαι σίγουρος ότι τα κοριτσάκια πρόσεξαν τα μαλλιά της, ενώ τα αγοράκια τα πόδια της (μην λέμε και ψέματα μεταξύ μας τώρα). Όπως είμαι σίγουρος ότι κάποιος πρόσεξε και το t-shirt του κομμωτή της. Πλάκα πλάκα ωραίο μπλουζάκι.

Εντυπωσιακή εμφάνιση προσπάθησε να κάνει και η Kim Kardashian - το είδατε το «προσπάθησε» ε; Η γνωστή περσόνα/παρουσιάστρια/σταρ/μαμά πήγε στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Kanye West φορώντας μια μπλούζα που είχε ένα ντεκολντέ σαν τη καλντέρα της Σαντορίνης. Για τέτοιο βάθος μιλάμε και μπορούμε να πούμε ότι σου τράβαγε το βλέμμα.

Μέχρι που έβλεπες ολόκληρη τη φωτογραφία και επανερχόσουν στη πραγματικότητα. Τέτοιο ντεκολντέ και τέτοια πόδια ποδοσφαιριστή σε ένα σώμα δεν το είχαμε ξαναδεί.

Αλλά αυτή η οικογένεια δεν μασάει πουθενά. Για παράδειγμα η μητέρα της Kim, η γνωστή Kris Jenner φόρεσε σε έξοδό της ένα μίνι που αποκάλυπτε τα πάντα. Και το όχι και τόσο σφιχτό σώμα της. Είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες είπαν πολλές κακίες για αυτή τη φωτογραφία. Αλλά τελικά η ουσία είναι να αισθάνεσαι εσύ κουλ με το σώμα σου. Μαγκιά της, όσο κι αν δεν την συμπαθούμε. (Αυτή ήταν η καλή μου κουβέντα για σήμερα. Τέλος. Αύριο πάλι)

Η γνωστή αγάπημενη της στήλης, που ακούει στο όνομα Γωγώ Φούντα, αφού πρώτα τα έβαλε με την Jennifer Aniston και δύο-τρεις ακόμα διάσημες, τώρα αποφάσισε να πιάσει στο στόμα της και την Jessica Alba. Και γιατί παρακαλώ, επειδή είπε η γυναίκα ότι στα 20 της είχε πολλές ανασφάλειες με το σώμα της. Αγαπητή κυρία Φούντα θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να λέτε κακίες για όσες γυναίκες είναι 3 πόντους πιο ψηλές από εσάς και 3 κιλά πιο αδύνατες - δηλαδή όλες.

Θα το πω: έκατσα και διάβασα το θέμα «Ένας άντρας μας τα είπε όλα! Τι κάνουμε λάθος στο κρεβάτι και τους ξενερώνουμε;». Όχι για τίποτα άλλο, να δω αν έχουμε περάσει τα ίδια καμιά φορά. Και διάβασα και για τη ρουτίνα και για τα μη προκαταρκτικά και την απουσία των καυτών εσωρούχων και όλα. Αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση: 39 ετών ο τύπος και είναι 15 χρόνια παντρεμένος. Ε ρε φίλε, τι περίμενες;